Μια πρακτική εναλλακτική λύση για τους κλασικούς και τους δρομείς: 60+ κομψά τραπεζομάντιλα σιλικόνης στο τραπέζι

Μια πρακτική εναλλακτική λύση για τους κλασικούς και τους δρομείς: 60+ κομψά τραπεζομάντιλα σιλικόνης στο τραπέζι

Η χρήση σύγχρονης τεχνολογίας επιτρέπει την εμφάνιση τραπεζομάντιλων

Η χρήση σύγχρονης τεχνολογίας επιτρέπει την εμφάνιση τραπεζομάντιλων

Τραπέζι κουζίνας - ένα έπιπλο που απαιτεί τραπεζομάντιλα πιο συχνά. Δεν προστατεύει μόνο την επιφάνεια, αλλά δίνει και στο δωμάτιο μέγιστη διακοσμητική εμφάνιση. Εάν νωρίτερα οι μητέρες και οι γιαγιάδες μας προτιμούσαν να χρησιμοποιούν υφασμάτινα τραπεζομάντιλα από βαμβάκι και λινάρι, και τις καθημερινές χρησιμοποιούσαν ένα πρακτικό πετσέτα, τότε οι σύγχρονες νοικοκυρές έχουν μια πιο εκτεταμένη επιλογή. Σήμερα, οι γυναίκες μπορούν να επιλέξουν τραπεζομάντιλα μεταξύ μεγάλου αριθμού σχημάτων, μεγεθών, χρωμάτων, υφών και άλλων χαρακτηριστικών. Το πρόβλημα είναι ότι τα χρωματιστά τραπεζομάντιλα δεν είναι κατάλληλα για οποιοδήποτε χώρο κουζίνας, και τα λευκά προϊόντα δεν είναι αρκετά πρακτικά. Ως εκ τούτου, η καλύτερη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε ένα τραπεζομάντιλο σιλικόνης για την κουζίνα. Ας εξετάσουμε περαιτέρω όλα τα χαρακτηριστικά της, θα καταλάβουμε στα υλικά και θα καθοριστεί με το κατά προσέγγιση εύρος τιμών.

  • Σχήμα του τραπεζομάντιλου
  • Μέγεθος και υλικά
  • Ποιο είναι το ζήτημα των τιμών;
Αρμονικός συνδυασμός χρυσού και λευκού τραπεζομάντιλου - διακόσμηση κουζίνας

Αρμονικός συνδυασμός "χρυσού" και λευκών τραπεζομάντιλων - διακόσμηση κουζίνας

Σχήμα του τραπεζομάντιλου

Ένας μεγάλος αριθμός τραπεζομάντιλων προσφέρονται στη σύγχρονη αγορά οικιακών προϊόντων. Παρουσιάζονται με διαφορετικές μορφές και προτείνουν μια μεγάλη επιλογή.

  • Γύρω - Κλασικές ποικιλίες κουζίνας και τραπεζομάντιλα. Αυτή η επιλογή είναι ιδανική για μικρό τραπέζι κουζίνας από γυαλί. Τα προϊόντα αυτά έχουν κομψή και κομψή εμφάνιση.
Το τραπεζομάντιλο από PVC είναι πρακτικό και έχει ωραία εμφάνιση

Το τραπεζομάντιλο από PVC είναι πρακτικό και έχει ωραία εμφάνιση

  • Οβάλ τα προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τις διακοπές και καθημερινά, είναι κατάλληλα ακόμη και για πίνακες μεγάλου μεγέθους. Τις περισσότερες φορές στο κάτω μέρος αυτών των τραπεζομάντιλων είναι διακοσμημένα με δαντέλα στα σύνορα, γεγονός που τα καθιστά ιδιαίτερα ελκυστικά.
Ενδιαφέρουσα διακόσμηση δαντέλας

Κομψή διακόσμηση δαντέλας

  • Ορθογώνιο και τετράγωνο Τα τραπεζομάντιλα είναι η πιο πρακτική επιλογή για κάθε μέρα, ειδικά όταν πρόκειται για ένα συνηθισμένο τραπέζι κουζίνας. Ακόμα κι αν το τραπέζι σας έχει ένα γύρο ή οβάλ, μπορείτε να το διακοσμήσετε με ένα τέτοιο τραπεζομάντιλο.
Η εκτύπωση λουλουδιών φέρνει μια ανοιξιάτικη διάθεση

Η εκτύπωση λουλουδιών φέρνει μια ανοιξιάτικη διάθεση

Μέγεθος και υλικά

Για τη σημείωση! Σύμφωνα με τους κανόνες της εθιμοτυπίας, το τραπεζομάντιλο πρέπει να είναι μεγαλύτερο από την επιφάνεια του πάγκου - κατά 20% ή περισσότερο. Αν πρόκειται για προϊόν που χρησιμοποιείται για εορταστικό γεγονός, το μέγεθός του μπορεί να υπερβεί κατά πολύ countertop.

Υλικό κατασκευής

Επί του παρόντος, η αγορά προσφέρει ένα μεγάλο αριθμό προϊόντων από διαφορετικά υλικά. Το πιο κοινό PVC - πολυβινυλοχλωρίδιο. Χρησιμοποιείται για την κατασκευή τραπεζομάντιλων, επειδή είναι μια καθολική ουσία που χρησιμοποιείται για την κατασκευή παραθύρων, πλαστικών σακουλών και πολλά άλλα. Υπάρχουν διάφορα πλεονεκτήματα των προϊόντων PVC:

  1. Προσιτό κόστος. Απολύτως κάθε οικογένεια μπορεί να αντέξει να αγοράσει ένα τέτοιο προϊόν.
  2. Πρακτικότητα. Αυτό το προϊόν δεν φοβάται νερό, λεκέδες, σωματίδια ακαθαρσιών. Επομένως, αν το τραπεζομάντιλο έχει εκτεθεί σε αυτούς τους παράγοντες, μπορείτε να τα καθαρίσετε με ένα κανονικό πανί.
  3. Βέλτιστες διακοσμητικές ενδείξεις. Ένα τέτοιο προϊόν θα διακοσμήσει εύκολα την κουζίνα, δίνοντάς του μια ελκυστική, κομψή εμφάνιση. Δεδομένου ότι η ποικιλία των μοντέλων, των σχεδίων και των σχεδίων είναι μεγάλη, οι σύγχρονες νοικοκυρές έχουν μια ευρεία επιλογή.

Προτού επιλέξετε το μοντέλο δεδομένων, αξίζει να διερευνήσετε λεπτομερώς τα χαρακτηριστικά τους.

Προϊόντα από σιλικόνη

Όπως τα μοντέλα της προηγούμενης ομάδας, αυτά τα τραπεζομάντιλα έχουν τα πλεονεκτήματά τους. Για παράδειγμα, αυτή είναι μια διακοσμητική εμφάνιση, ένα υψηλό επίπεδο αντοχής, οι απλούστεροι κανόνες και συνθήκες λειτουργίας. Το προϊόν σιλικόνης σε διαφανή σχεδίαση φαίνεται εξαιρετικά σε τραπέζια οποιουδήποτε υλικού. Κουζίνα γίνεται ελαφρύ και ευάερο, το γεγονός της έλλειψης ενός σχεδίου βοηθά στη διατήρηση μιας εξαιρετικής μορφής έπιπλα.

Σημαντικό! Το προϊόν σιλικόνης αναλαμβάνει την εύκολη απομάκρυνση των ρύπων και των λεκέδων. Είναι ελαστικό και μπορεί να διατηρήσει την εμφάνισή του για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Βαμβακερά τραπεζομάντιλα

Εάν θέλετε κάτι ασυνήθιστο και ενδιαφέρον για την κουζίνα σας, εφαρμόστε δαντέλα από βαμβάκι, επειδή το φυσικό υλικό είναι η καλύτερη λύση. Το βαμβάκι φαίνεται τέλειο, αλλά περιλαμβάνει συχνά πλύσιμο. Επομένως, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά τη λήψη αποφάσεων χρησιμοποιώντας αυτό το είδος τραπεζομάντιλο, επειδή απορροφά εύκολα λεκέδες από λίπος που είναι δύσκολο να καθαριστούν.

1

Προϊόντα με εμποτισμό

Στο πλαίσιο αυτής της επιλογής, ένας φυσικός καμβάς υποτίθεται ότι αντιμετωπίζεται ως ειδική λύση. Κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας, το ύφασμα γίνεται υψηλότερη χαρακτηριστικά αντοχής και ευχρηστίας, είναι άτρωτο, αψηφά δακρύρροια, βλάβη μπορεί να αποκρούσει βρωμιά. Επομένως, αυτός ο εμποτισμός καθιστά τα προϊόντα όσο το δυνατόν πιο πρακτικά και φιλικά προς το χρήστη.

Ο εμποτισμός δεν επιτρέπει στο υγρό να εμποτίσει το πανί του τραπεζομάντιλου

Ο εμποτισμός δεν επιτρέπει στο υγρό να εμποτίσει το πανί του τραπεζομάντιλου

Ποιο είναι το ζήτημα των τιμών;

Επί του παρόντος, προσφέρεται μεγάλη ποικιλία προϊόντων, αλλά οι τιμές τους είναι διαφορετικές. Τα φθηνότερα είναι τα τραπεζομάντιλα από PVC, τα προϊόντα από φυσικό βαμβάκι είναι πιο ακριβά.

Συμβουλές! Παρά το κόστος, αξίζει να δοθεί προσοχή σε ορισμένες άλλες παραμέτρους, για παράδειγμα, την πρακτικότητα, τις διακοσμητικές ιδιότητες, τους γενικούς δείκτες δύναμης.

Το μέσο κόστος των πιο δημοσιονομικών προϊόντων είναι περίπου 400 ρούβλια, ενώ τα ακριβότερα τραπεζομάντιλα κοστίζουν από 1.000 ρούβλια. Επιλέγοντας σωστά ένα προϊόν, μπορείτε να βασιστείτε σε ένα ευχάριστο γεύμα με την οικογένεια και να αισθάνεστε άνετα!

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 17 = 22

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map