Scabiosa: προσγείωση, φροντίδα και όλες οι λεπτές εφαρμογές στο σχεδιασμό τοπίου από τους επαγγελματίες

Scabiosa: προσγείωση, φροντίδα και όλες οι λεπτές εφαρμογές στο σχεδιασμό τοπίου από τους επαγγελματίες

Η Scabiosa λόγω της ομορφιάς της είναι το αγαπημένο των πολυάριθμων έμπειρων ανθοπωλείων

Scabiosa λόγω της ομορφιάς της - ένα από τα αγαπημένα των πολλών έμπειρων ανθοπωλείων

Το Scabiosa, τα χαρακτηριστικά φύτευσης και φροντίδας για τα οποία θα συζητηθούν σε αυτό το άρθρο, είναι ένα ειδικό φυτό που απαιτεί ατομική προσέγγιση για την ανάπτυξη. Από την άποψη αυτή, υπάρχει ανάγκη για μια αρμόδια οργάνωση άρδευσης, λίπανσης, φωτισμού, αναπαραγωγής και σχεδιασμός τοπίου.

Περιεχόμενα:

 • Ποικιλίες και τύποι σκωψίας
 • Ορθολογική φύτευση φυτικής καλλιέργειας
 • Πώς να παρέχουν ορθολογική φροντίδα στα φυτά
 • Αναπαραγωγή της σκωψίας και των χαρακτηριστικών της
 • Οι κύριες ασθένειες του φυτού
 • Χαρακτηριστικά της αλληλεπίδρασης με άλλους πολιτισμούς
Η σκωψία είναι ένα πολύ όμορφο και ανεπιτήδευτο φυτό

Scabiosa - ανεπιτήδευτο φυτό

Το Scabiosa έχει όμορφα λουλούδια με ευχάριστο άρωμα

Το Scabiosa έχει όμορφα λουλούδια με ευχάριστο άρωμα

Οι μπουμπούκια Scabiosa του κίτρινου χρώματος φαίνονται εξαιρετικά

Οι μπουμπούκια Scabiosa του κίτρινου χρώματος φαίνονται εξαιρετικά

Ένα όμορφο λουλούδι scabiosa με αιχμηρά πέταλα

Ένα όμορφο λουλούδι scabiosa με αιχμηρά πέταλα

Τι μπορεί να δώσει σπίτι και τοποθεσία ακόμα περισσότερη χαρά, ζεστασιά και φως, σαν να μην αρχικές συνθέσεις λουλουδιών, που μεγαλώνουν με τα χέρια τους; Αυτό το υλικό θα εξετάσει πολυετείς καλλιέργειες σκωπιών που σχετίζονται με το γένος και τα είδη των θαμνώνων ποωδών φυτών. Για να περιέχει μια τέτοια ενδιαφέρουσα ομορφιά, όπως scabbio, φύτευση και αφήνοντας - το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρετε. Σκεφτείτε παραδοσιακές σεβαστές ποικιλίες και μερικές φωτογραφίες για να έχετε μια ιδέα για το τι πρέπει να αντιμετωπίσετε.

Ποικιλίες και τύποι σκωψίας

Ξηρά λουλούδια scabiosa για εσωτερική διακόσμηση

Ξηρά λουλούδια scabiosa για εσωτερική διακόσμηση

Scabiosa στο σχεδιασμό του τοπίου

Scabiosa στο σχεδιασμό του τοπίου

Αυτό το χρώμα έχει παραδοσιακά άμεση σχέση με τις οικογενειακές καλλιέργειες Dipsacaceae, τόσο σε μήκος μερικές φορές μπορεί να φτάσει το ένα μέτρο. Το στοιχείο είναι εφοδιασμένο με ορθοστάτες ή διακλαδισμένους κλάδους. Φυλλάδια - πεσμένα, ελαφρώς διαχωρισμένα. Σχεδόν όλα τα είδη των καλλιεργειών έχουν μπουμπούκια, τα οποία συναρμολογούνται σε δέσμες (είναι πολύ πυκνή, γεγονός που καθιστά την εξωτερική εμφάνιση του πολιτισμού γραφική θέα). Φύεται σε εύκρατα κλίματα, αλλά το ίδιο το φυτό βρίσκεται στη φύση σε εκατοντάδες ποικιλίες, και τη μερίδα του λέοντος από αυτά που εκτρέφονται με τεχνητά μέσα.

Κηπουροί και βοτανολόγοι διακρίνουν μερικές από τις πιο κοινές ποικιλίες αυτής της κουλτούρας:

 1. Φυτά περιστέρι ενεργεί ως καλλιέργεια λουλουδιών βουνού και σπάνια βρίσκεται σε φυσικές συνθήκες. Αυτός ο τύπος φυτού αρέσει το υγρό χώμα, επομένως αναπτύσσεται κυρίως κοντά στις όχθες ποταμών, ρευμάτων, γκαζόν. Τα βλαστοκύτταρα έχουν μικρή διακλάδωση προς τα πάνω και τα φύλλα είναι εφοδιασμένα με επιμήκεις μορφές. Η ανθοφορία αυτού του πολιτισμού αρχίζει τον Ιούλιο και διαρκεί μέχρι το τέλος του πρώτου μήνα του φθινοπώρου.
  Scabbio περιστέρι

  Scabbio περιστέρι

 2. Καυκάσιος πολιτισμός μερικές φορές εκπλήσσει με την παλέτα χρωμάτων. Εκπρόσωποι αυτής της κατηγορίας μπορεί να έχουν μοβ, λευκό, πασχαλιά και ανθοφορία έχει παραδοσιακά διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η διάμετρος των λουλουδιών είναι 7 εκ. Λόγω της μεγάλης διάρκειας της ανθοφορίας, αυτή η ποικιλία φυτών είναι εφαρμόσιμη στην περιοχή σχεδιασμό τοπίου και άλλο εξωτερικό σχεδιασμό.
  Καβουαζική σκωμπίτιδα λευκού χρώματος

  Καβουαζική σκωμπίτιδα λευκού χρώματος

  Η καβουζική σκωψίτιδα έχει πολύ μεγάλα όμορφα λουλούδια

  Η καβουζική σκωψίτιδα έχει πολύ μεγάλα όμορφα λουλούδια

 3. Το Scabiosa με φύλλα, όπως τα δημητριακά, είναι ένα εντυπωσιακό και συναρπαστικό είδος. Αυτά τα φυτά μπορούν να παρουσιάζονται σε λευκούς ή μπλε τόνους. Αυτός ο τύπος καλλιέργειας πολλαπλασιάζεται μέσω σποράς σπόρων.
Η σκωψία δημητριακών φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα

Η σκωψία δημητριακών φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα

Αν θέλετε να καλλιεργήσετε ποικιλίες με τα δικά σας χέρια, αξίζει να προτιμάτε συγκεκριμένους τύπους καλλιεργειών, όπως laheroza, νεράιδα, "blauer mond".

Scabiosa: φύτευση και φροντίδα του φυτού

Η Scabiosa χτυπά μια ποικιλία από ποικιλίες της

Η Scabiosa χτυπά μια ποικιλία από ποικιλίες της

Τίποτα δεν θα προσελκύσει την προσοχή σας και τα μάτια των γειτόνων σας σαν μια υπέροχη κουλτούρα scabbio. Η προσγείωση και η συντήρηση στο ανοιχτό έδαφος - ακόμη και για τον μέσο χρήστη είναι το απλούστερο έργο, επειδή δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια. Για να αναπτυχθεί, θα είναι αρκετό να υπάρχει μια ανοιχτή ηλιακή περιοχή και το έδαφος θα πρέπει να επιλέγεται όσο το δυνατόν προσεκτικά, έτσι ώστε να μην υπάρχουν δυσκολίες με την έναρξη των ριζών και την επακόλουθη άνθηση της ποικιλίας. Ως βέλτιστη επιλογή, οι σεβάσσιες κηπουροί συνιστούν την επιλογή ασβεστούχου εδάφους, το οποίο περιέχει μεγάλο αριθμό θρεπτικών ουσιών.

Για την καλλιέργεια του scabiosa, είναι απαραίτητο να επιλέξετε το σωστό έδαφος

Για την καλλιέργεια scabiosa, είναι απαραίτητο να επιλέξετε το σωστό έδαφος

Νέοι βλαστοί Scabiosa

Νέοι βλαστοί Scabiosa

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε! Το φυτό έχει κολοσσιακούς κινδύνους θανατηφόρου έκβασης αν φυτευτεί σε υπερβολικά όξινο περιβάλλον.

Αντίθεση συνδυασμός των διαφόρων ειδών λουλουδιών στον κήπο ενός κτήματος

Αντίθεση συνδυασμός των διαφόρων ειδών λουλουδιών στον κήπο ενός κτήματος

Οι σπόροι για τη βλάστηση εισάγονται στο έδαφος σε ένα μικρό δείκτη βάθους, και αυτό συμβαίνει περίπου τον Απρίλιο. Στην περίπτωση αυτή, ο παραγωγός πρέπει να γνωρίζει ότι είναι σημαντικό να σεβαστεί τα περιθώρια του περίπου 45 cm και μεταξύ των σειρών για να κρατήσει 40 cm. Μετά τη φύτευση συμβεί, το χώμα πρέπει να είναι καλά ενυδατωμένο, επιπλέον σπόροι θα πρέπει να καλύπτεται με ένα στρώμα κομπόστ. Πριν από την προσγείωση άμεσα στις συνθήκες ανοιχτό γήπεδο, είναι δυνατόν να κάνει το χώμα χώμα, κοπριά ή κομπόστ.

Πώς να παρέχουν ορθολογική φροντίδα στα φυτά

1

Είναι πολύ εύκολο να φροντίσετε αυτό το είδος πολιτισμού, μπορείτε να αντιμετωπίσετε εύκολα αυτό το έργο. Scabiosa - ανεπιτήδευτη κουλτούρα και επομένως εύκολα και εύκολα αντιμετωπίζει το κρύο και περιόδους ξηρασίας. Για να εξασφαλιστεί η καλή ανάπτυξη και ανάπτυξη του φυτού, ο ιδιοκτήτης πρέπει να τηρεί μερικούς απλούς κανόνες φροντίδας και να φροντίζει για την τακτική πρόσληψη υγρασίας για βλαστοί και ρίζες. Το νερό πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας, η κανονικότητα του ποτίσματος εξαρτάται από την ειδική συμπεριφορά του φυτού.

Όπως και πολλά άλλα φυτά, η Scabiosa αγαπά μέτρια πότισμα

Όπως και πολλά άλλα φυτά, η Scabiosa αγαπά μέτρια πότισμα

Το πλεονέκτημα του πολιτισμού είναι επίσης το γεγονός ότι μπορεί να μεταμοσχευτεί ανά πάσα στιγμή. Το εργοστάσιο σας ευχαρίστησε με τα όμορφα λουλούδια του, είναι απαραίτητο να κόβετε τα ξεθωριασμένα μπουμπούκια τακτικά. Επιπλέον, αυτή η διαδικασία θα είναι μια εξαιρετική πρόληψη του αυτοεπιπεδούμενου χρώματος. Η συλλογή των σπόρων μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο εάν επιτευχθεί πλήρης ωριμότητα, η οποία παρατηρείται στο ώρα φθινοπώρου.

Χαρακτηριστικά λίπανσης και επικάλυψης εδάφους

Πολυτελές μπουμπούκι της καβουασιακής σκωψίας

Πολυτελές μπουμπούκι της καβουασιακής σκωψίας

Τα λουλούδια Scabiosa χρησιμοποιούνται συχνά για τη διακόσμηση της εσωτερικής διακόσμησης

Τα λουλούδια Scabiosa χρησιμοποιούνται συχνά για τη διακόσμηση της εσωτερικής διακόσμησης

Η διαδικασία της καλλιέργειας πρέπει απαραίτητα να συνοδεύεται από ένα διαφορετικό είδος λίπανσης. Αυτό γίνεται συνήθως κατά τη στιγμή που το ριζικό σύστημα έχει αναπτυχθεί πλήρως. Παραδοσιακά, οι κηπουροί χρησιμοποιούν υγρά λιπάσματα, διαλυτά σε πόσιμο υγρό. Κατά την αναπλήρωση, είναι απαραίτητο να τηρηθεί η αναλογία: 20 g λιπάσματος ανά τετραγωνικό μέτρο του οικοπέδου. Ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό αυτών των φυτών είναι η άμεση αντίδραση στην εφαρμοζόμενη λίπανση, συνεπώς, πάντα απαραίτητη για να παρατηρηθούν οι απαραίτητες αναλογίες.

Στο φυτό σας για να σας ευχαριστήσω με την ανθοφορία του, πρέπει να τροφοδοτείται περιοδικά

Το εργοστάσιο είναι ευχαριστημένο με την ανθοφορία του, πρέπει να τροφοδοτείται περιοδικά

Τα λιπάσματα φωσφορικού καλίου επιλέγονται παραδοσιακά, γεγονός που αυξάνει το μέγεθος των μπουμπουκιών και την κορεσμένη ανθοφορία. Έτσι, ένα πολυετές scabbio, η φύτευση και η φροντίδα για τα οποία είναι αρκετά απλά, ενεργεί ως μια ενδιαφέρουσα φυτική κουλτούρα. Θα χρειαστεί απαραίτητα κάποια προσοχή και προσπάθεια, αλλά σε αντάλλαγμα θα δώσει την ευκαιρία να το θαυμάσετε καθ 'όλη τη ζεστή εποχή.

Αναπαραγωγή της σκωψίας και των χαρακτηριστικών της

Υπάρχουν τρεις βασικές μέθοδοι αναπαραγωγής αυτής της κουλτούρας:

 • σπορά σπόρων, όπου η συλλογή πραγματοποιείται μέσω της διαδικασίας ανθοφορίας και η φύτευση στο έδαφος συμβαίνει στη μέση της άνοιξης, ενώ είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθούν κατάλληλες εσοχές.
Σπόροι σκωψίσεως

Σπόροι σκωψίσεως

 • η διαίρεση του ριζώματος παρέχεται για ορισμένα φυτικά είδη, δηλαδή ανασκάπτονται την άνοιξη και αποκτώνται από το έδαφος.
 • τα σπορόφυτα είναι ιδανικά για εκείνους τους χρόνους που είναι καιρός να εγκατασταθούν και στην περιοχή στην οποία ζείτε, είναι ακόμα κρύα.
Καλλιέργεια σπορόφυτων σκωψίσεων

Καλλιέργεια σπορόφυτων σκωψίσεων

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε! Να είστε προσεκτικοί και προσεκτικοί: υπάρχει μεγάλος κίνδυνος η αναπαραγωγή φυτών με φυτά να προκαλέσει πιθανότητα αυξημένης ευαισθησίας στη μηχανική βόσκηση.

Οι κύριες ασθένειες του φυτού

Ένα παράδειγμα μούχλας σε ένα φύλλο

Ένα παράδειγμα μούχλας σε ένα φύλλο

Χαρακτηριστικό γνώρισμα του φυτού είναι ότι δεν αντιλαμβάνεται όλα τα είδη ασθενειών και παρασίτων. Εάν ρίχνετε πάρα πολλά, υπάρχει μια πιθανότητα να αποσυντεθούν οι ρίζες και η εμφάνιση του μύκητα, που μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο. Όταν αντιμετωπίζετε ένα τέτοιο πρόβλημα, είναι απαραίτητο να μειώσετε επειγόντως την αφθονία του ποτίσματος, καθώς και να εκτελέσετε πλήρη θεραπεία με μυκητοκτόνα. Τις περισσότερες φορές τα λουλούδια πρέπει να αντιμετωπίζουν προβλήματα και να υποφέρουν από περονόσπορο. Προκαλεί μια λευκή επικάλυψη στα στοιχεία φύλλων, οπότε το φυτό ξεθωριάζει βαθμιαία. Για τη θεραπεία σε αυτή την κατάσταση, αξίζει να προτιμάτε τα παρασκευάσματα με βάση το θείο.

Χαρακτηριστικά της αλληλεπίδρασης με άλλους πολιτισμούς

Η Scabiosa φαίνεται όμορφη σε συνδυασμό με άλλα φυτά

Το Scabiosa φαίνεται όμορφο με άλλα φυτά

Κανείς δεν θα παραμείνει αδιάφορος, βλέποντας πόσο όμορφα τα λουλούδια αυτά ανθίζουν. Και αν εξασφαλίσετε το συνδυασμό τους με άλλα λουλούδια, μπορείτε να πάρετε πρωτότυπο, φωτεινό κρεβάτι λουλουδιών. Οι συνδυασμοί αυτοί θα είναι σε θέση να διακοσμήσουν το χώρο με την παρουσία τους και να συνειδητοποιήσουν τις πρωτότυπες ιδέες. Μπλε και άσπρο τα λουλούδια θα σας ευχαριστήσουν ακόμα περισσότερο αν τα συνδυάσετε με λευκό παραθαλάσσιο χρώμα. Τα καυκάσια δώρα θα είναι σε αρμονία με τους εκπροσώπους της αγροτικής παρτέρι. Τα πρωτότυπα λουλούδια μοιάζουν με μπουκέτα. Και ακόμα στο γαμήλιες συνθέσεις!

Η Scabiosa έχει γίνει πολύ δημοφιλής στους σχεδιαστές τοπίου

Η Scabiosa έχει γίνει πολύ δημοφιλής στους σχεδιαστές τοπίου

Διακόσμηση λουλουδιών με σκωπίωση

Διακόσμηση λουλουδιών με σκωπίωση

Έτσι, το λουλούδι του Scabios, η φύτευση και η φροντίδα για τα οποία είναι αρκετά απλά, έχει σχεδιαστεί για να ευχαριστεί τους οικοδεσπότες με την δύναμη και την ομορφιά της ανθοφορίας τους. Όχι χωρίς λόγο, χρησιμοποιείται συχνά σχεδιασμός τοπίου. Η Scabiosa διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη δημιουργία μιας πρωτότυπης εξωτερικής ζωγραφικής και σε μια ανάμικτη λουλούδια μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει ένα ολόκληρο αλπικό λόφο.

Scabiosa: φύτευση και περιποίηση: Διακόσμηση του μονοπατιού κήπου με μοβ λουλούδια scabiosa

Διακόσμηση ενός μονοπατιού κήπου με μοβ λουλούδια scabioses

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map