Berezkin: επανεξέταση φωτογραφιών από διαφορετικές ποικιλίες και συμβουλές για τη ρύθμιση του τοπίου

Beresklet - φυλλοβόλα και αειθαλής θάμνοι ή μικρά δέντρα της οικογένειας του σημύδας

Η άτρακτος είναι φυλλοβόλα ή αειθαλή θάμνοι, καθώς και μικρά δέντρα της οικογένειας των σημύδων,

Ο άξονας έχει περισσότερα από 200 είδη και διανέμεται κυρίως στο βόρειο ημισφαίριο. Καλλιεργείται συχνότερα ως διακοσμητικό φυτό, το οποίο χρησιμοποιείται στο σχεδιασμός τοπίου για διακόσμηση φράχτες και αλπικές διαφάνειες, συναντά και το περιεχόμενο του δωματίου.

Περιεχόμενα:

 • Περιγραφή του δέντρου της ατράκτου
 • Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της καλλιέργειας και της φροντίδας της βλάστησης
 • Ποικιλίες και ποικιλίες φύλλων ατράκτου
 • Εσωτερική ποικιλία φύλλων ατράκτου
 • Εξωραϊσμός των οικοπέδων
Οι δακτύλιοι άξονα έχουν γίνει δημοφιλείς μεταξύ των κηπουρών και σχεδιαστές τοπίου

Οι θάμνοι είναι δημοφιλείς ανάμεσα στους κηπουρούς και τους σχεδιαστές τοπίου

Η άτρακτος: τα φωτοφυλλαμένα φύλλα της σημείωσης του άξονα φαίνονται αξιοθαύμαστα

Τα τσαλακωμένα φύλλα του σημειώματος της ατράκτου φαίνονται αξιοθαύμαστα

Ένα έξυπνο δέντρο ενός διακοσμητικού κορμού δέντρου θα διακοσμήσει το οικόπεδο όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά και το φθινόπωρο

Ένα έξυπνο δέντρο ενός δέντρου ατράκτου θα διακοσμήσει το οικόπεδο όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά το φθινόπωρο

Fortychule Fortychule"Emerald Gold"

Το Απαγορευμένο Εισιτήριο του Σμαραγδένιου Χρυσού

Περιγραφή του δέντρου της ατράκτου

Μερικές φορές το ύψος αυτού του φυτού φτάνει τα 4 μ. Φυλλώματα σκούρο πράσινο χρώμα, Λαμπερό, μερικές φορές με κρέμα-ασημί σημεία στο κέντρο. Λουλούδια με μια όχι πολύ ευχάριστη οσμή, συλλέγονται σε ταξιανθίες, βούρτσες. Φρούτα τα δηλητηριώδη φρούτα, το υπόλοιπο του φυτού, επίσης, δεν μπορεί να καταναλωθεί. Μπορείτε να δείτε μια φωτογραφία όλων των τύπων εκτυπώσεων με άτρακτο και μια περιγραφή στην ιστοσελίδα μας.

Αν έχετε επιλέξει για σας στο περιβάλλον άξονα, πρέπει να ξέρετε ότι η φύτευση εμφανίζεται στις αρχές της άνοιξης, μερικές φορές το φθινόπωρο. Μην ξεχάσετε να μελετήσετε προσεκτικά τον άξονα, να μάθετε για τα χαρακτηριστικά φύτευσης, δείτε τη φωτογραφία της διαδικασίας. Του αρέσει να είναι στη λίμνη, το έδαφος πρέπει να είναι εύφορο, με καλή διαπερατότητα στο νερό, εύκολο. Το σημαντικό σημείο είναι ότι το φυτό αναπτύσσεται δυναμικά σε πλάτος, και μερικές φορές σε ύψος, γι 'αυτό πρέπει να φυτευτούν μακριά από δέντρα, παρέχοντας μια επαρκή απόσταση μεταξύ τους θάμνους και τα κτίρια στην περιοχή. Οι ποικιλίες των δωματίων φυτεύονται σε δοχεία και κουτιά μεγάλου μεγέθους, το καλοκαίρι είναι καλύτερα να τους αφήσουμε στο δρόμο, και το χειμώνα είναι απαραίτητο να φέρει στο σπίτι.

Η άτρακτος με ροζ φύλλα μοιάζει απλά καταπληκτική

Η άτρακτος με ροζ φύλλα φαίνεται καταπληκτική!

Ο άξονας μπορεί επίσης να αναπτυχθεί σε γλάστρα

Ο άξονας μπορεί να αναπτυχθεί σε ένα δοχείο

Προετοιμάστε ένα λάκκο για τη φύτευση φυτών εκ των προτέρων, εβδομάδες έως δύο. Λάβετε υπόψη ότι από τον όγκο είναι 1,5 φορές το ριζικό σύστημα των δενδρυλλίων. Στο κάτω μέρος της εμβάθυνσης ρίχνουμε άμμο ή μία ειδική σύνθεση για την αποστράγγιση, καλύπτουν στρώμα του κομπόστ αναμειγνύονται με χώμα, στη συνέχεια, να μειώσει τα φυτά δενδρύλλιο, διαδίδοντας τις ρίζες, ρίχνουμε ένα μίγμα από χώμα και λίπασμα, αυτό συμπίεση ελαφρά. Εάν τα φύλλα της ατράκτου εξυπηρετούν hedge, το φυτέψτε καλύτερα σε μια τάφρο. Φυσικά, φύτευση φυτά, τα χύστε και μην ξεχάσετε να το κάνετε κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας.

Προετοιμασία ενός λάκκου για φύτευση ατράκτου

Προετοιμασία ενός λάκκου για φύτευση ατράκτου

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της καλλιέργειας και της φροντίδας της βλάστησης

Αυτό το φυτό δεν αρέσει υπερβολική υγρασία, η οποία μπορεί να βλάψει τις ρίζες του. Επομένως, αν βρέχει άφθονα, δεν χρειάζεται πότισμα. Εάν δεν υπάρχει καθίζηση, τότε βγάλτε τον άξονα όσο χρειάζεται. Πρέπει επίσης να θυμάστε να χαλαρώσετε το χώμα γύρω - τουλάχιστον τρεις φορές καθ 'όλη τη διάρκεια της σεζόν. Επιπλέον, είναι απαραίτητο να τροφοδοτεί το φυτό δύο φορές κατά τη διάρκεια της σεζόν με ανόργανα λιπάσματα και οργανικά.

Φύτευση φύλλων ατράκτου

Φύτευση φύλλων ατράκτου

Διαδώστε το χρυσό Forchun Emerald 'n'

Νεαρούς βλαστούς των φύλλων της ατράκτου

Νεαρούς βλαστούς των φύλλων της ατράκτου

Μπορούμε να πούμε ότι το κούτσουρο αγαπά ένα κούρεμα, γι 'αυτό αξίζει να το κόβετε πιο συχνά. Για να σχηματίσει το στέμμα, κόβεται νωρίς την άνοιξη ή αργά το φθινόπωρο. Υπάρχουν διάφοροι τύποι κορών σε σχήμα - κωνικό, ελλειψοειδές ή μορφή δένδρου.

Οι δακτύλιοι του άξονα χρειάζονται περιοδική κοπή

Οι δακτύλιοι του άξονα χρειάζονται περιοδική κοπή

Ένα μικρό τακτοποιημένο δέντρο της ατράκτου

Ένα μικρό τακτοποιημένο δέντρο της ατράκτου

Μην ξεχνάτε τα παράσιτα που επηρεάζουν τα φυτά: τα ακάρεα της αράχνης, τις αφίδες, τις κάμπιες, τη μελιάμπουγκ. Για να απαλλαγείτε από αυτά τα παράσιτα, πρέπει να αντιμετωπίζετε την άτρακτο με μια ειδική λύση. Οι ασθένειες που υποφέρουν τα φυτά σαπίζουν τον κορμό ή το ωίδιο. Για την πρόληψη, είναι απαραίτητο να χειριστείτε τον άξονα με ειδικά παρασκευάσματα και να κόψετε τα επηρεαζόμενα μέρη του φυτού και να τα κάψετε.

1
Το άκαρι αράχνης είναι πολύ επικίνδυνο για τους άξονες

Το άκαρι αράχνης είναι πολύ επικίνδυνο για τους άξονες

Σκονισμένο κοχύλι

Σκονισμένο κοχύλι

Υπάρχουν μερικοί τρόποι πολλαπλασιασμού της ατράκτου: μοσχεύματα, στρώματα, σπόροι, διαίρεση μπους. Μάθετε τις επιλογές αναπαραγωγής του άξονα, τα χαρακτηριστικά φύτευσης και φροντίδας, οι φωτογραφίες μπορούν να προβληθούν στην περιοχή.

 • Αν έχετε πραγματοποιήσει αναπαραγωγή από layering την άνοιξη, να μειώσει τους δρομείς του φυτού μητέρα στο έδαφος σε ειδική εγκοπή, που καλύπτει την κορυφή με χώμα.
Αρχή πολλαπλασιασμού ανά στρώματα

Αρχή πολλαπλασιασμού ανά στρώματα

 • Για αναπαραγωγή με μοσχεύματα είναι απαραίτητο να αποκοπεί η κορυφή του φυτού μέχρι τα 5 χρόνια. Μετά από αυτό, ο μίσχος φυτεύεται σε ένα μίγμα τύρφης και άμμου, που αφήνεται σε ένα φως δροσερό μέρος για ριζοβολία.
Η αρχή της διάδοσης με τη διάδοση των μοσχευμάτων

Η αρχή της διάδοσης με τη διάδοση των μοσχευμάτων

 • Με διαίρεση, οι νάνοι ποικιλίες μεταδίδονται κυρίως. Προσεκτικά αποκόψτε από τους κύριους ρίζες φυτών με μέρος του ριζώματος, το προκύπτον μέρος φυτεύεται σε κενό μέρος.
 • Οι σπόροι της ατράκτου πρέπει να φυτεύονται στο έδαφος το φθινόπωρο, καλύπτοντας με φύλλωμα ή άχυρο για το χειμώνα. Εάν, ωστόσο, αποφασίσετε να το φυτεψετε την άνοιξη, απολαύστε τους σπόρους πριν από αρκετές ημέρες στο νερό.
Η αναπαραγωγή του άξονα με τα χέρια του δεν θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη

Η αναπαραγωγή του άξονα με τα χέρια του δεν θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη

Ποικιλίες και ποικιλίες φύλλων ατράκτου

Ο άξονας έχει περισσότερα από 200 είδη

Ο άξονας έχει περισσότερα από 200 είδη

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία ειδών και ποικιλιών αυτού του φυτού τόσο στη φύση όσο και καλλιεργούμενα. Ένας από αυτούς αφορά Ευρωπαϊκό φύλλο ατράκτου, Η φωτογραφία μπορεί να δει παρακάτω. Αυτό το είδος μπορεί να είναι θάμνους ή αντιπροσωπεύει σχήμα δέντρου. Το ύψος φτάνει τα 2-5 μ. Το καλοκαίρι έχει πλούσιο πράσινο χρώμα στα φύλλα. Τα λουλούδια είναι μικρά, συλλέγονται στην ταξιανθία. Το εργοστάσιο αρχίζει να ανθίζει μέχρι τα τέλη Μαΐου. Πιο κοντά στο φθινόπωρο ανάμεσα στο πράσινο φύλλωμα υπάρχουν πολύχρωμα ροζ, πορτοκαλί, κίτρινο, κόκκινο, μερικές φορές λευκό και μοβ στίγματα. Υπάρχουν ακόμη πολλά χρώματα σε ένα φύλλο. Για τις ποικιλίες του ευρωπαϊκού άξονα, φωτογραφίες και περιγραφή των οποίων μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να συμπεριλάβετε: «Ed Cascade "," Nana "," Intermedia "," Pendula ".

Ένας άλλος τύπος είναι ατσαλιού, Η φωτογραφία εμφανίζεται παρακάτω. Στη φύση εμφανίζεται τόσο μεμονωμένα όσο και σε ομάδες. Αναπτύσσεται σε βραχώδεις περιοχές, σε κοιλάδες ποταμών, ανάμεσα σε σκιερά δάση. Μπορεί να είναι σαν ένα ύψος θάμνων 2,5 μ., Και ένα δέντρο ύψους μέχρι 4 μέτρα. Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η εμφάνιση που παίρνει το φθινόπωρο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τα φύλλα του φυτού είναι ζωγραφισμένα σε ροζ, κόκκινο, πορτοκαλί και ιώδες τόνους. Λόγω αυτού του χαρακτηριστικού, οι θάμνοι χρησιμοποιούνται ευρέως σε σχεδιασμός τοπίου. Συχνά χρησιμοποιείται για διακόσμηση κήπους, γκαζόν, πάρκα και κήπους. Άνοιξη άκρων την άνοιξη σε μικρά, συνηθισμένα κίτρινα λουλούδια. Λόγω των ασυνήθιστων βλαστών αυτού του είδους ονομάστηκε "φτερωτός".

Φλέβες αράχνη το καλοκαίρι

Φλέβες αράχνη το καλοκαίρι

Η ατράκτου φτερούσε την εποχή του φθινοπώρου

Η ατράκτου φτερούσε την εποχή του φθινοπώρου

Θα ήθελα να δώσω προσοχή σε ένα άλλο είδος - άξονα με άτρακτο, Η φωτογραφία μπορεί να προβληθεί στο διαδίκτυο. Στο φυσικό περιβάλλον, αυτό το είδος αναπτύσσεται στην Κίνα. Μπορεί να αναπτυχθεί σε αρκετά δροσερές περιοχές. Είναι ελαφρώς διαφορετικό από άλλους τύπους ατράκτου. Αυτός ο ερχόμενος θάμνος, που σχετίζεται με evergreens. Συχνά χρησιμοποιείται από τους σχεδιαστές για δημιουργώντας τοπία, Δεδομένου ότι το φύλλωμα έχει έναν ασυνήθιστο χρωματισμό, και τα κλαδιά μπορούν να προσκολληθούν στο στήριγμα, πλέξιμο. Ύψος μπορεί να είναι 60 εκ. Το χρώμα του φυλλώματος συχνά δύο-χρώμα μπορεί να είναι πράσινο, πράσινο σμαραγδί, με ένα άγγιγμα του αργύρου. Για την περιοχή μας είναι μάλλον ένα εξωτικό φυτό, αλλά πρόσφατα κερδίζει δημοτικότητα και βρίσκεται συχνά σε κήπους, σε προσωπικά οικόπεδα, στο σχεδιασμό του τοπίου.

Η άτρακτος της Fortune χάρη στην εμφάνισή της και την απείθεια έχει γίνει πολύ δημοφιλής

Πρόλογος του Forchun λόγω της εμφάνισής του και της ανεπιτήδευσής του έχει γίνει πολύ δημοφιλής

Εσωτερική ποικιλία φύλλων ατράκτου

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στο σχήμα του άξονα του δωματίου. Τα φυτά της φύλαξης δωματίου είναι μια ειδική μορφή ατράκτου. Από τη μεγάλη ποικιλία του σημύδας στο σπίτι, υπάρχουν μόνο δύο τύποι: ρίζες και Ιαπωνικά.

Από τα εσωτερικά είδη, η ιαπωνική άτρακτος είναι πιο δημοφιλής

Από τα εσωτερικά είδη, η ιαπωνική άτρακτος είναι πιο δημοφιλής

Εσωτερική ποικιλία φύλλων ατράκτου

Εσωτερική ποικιλία φύλλων ατράκτου

Αν μιλάμε για παραλλαγές της φύλαξης δωματίου, μπορεί να είναι σγουρά ή σε μορφή δέντρου. Τα φύλλα στο φυτό μπορούν να είναι ποικίλα ή πράσινα. Τα μικρά άνθη συλλέγονται σε ταξιανθίες λευκής απόχρωσης. Για να εξασφαλιστεί η καλή ύπαρξη ενός λουλουδιού στην αίθουσα, είναι απαραίτητο να δημιουργηθούν ορισμένες προϋποθέσεις για την καλλιέργειά της.

Εξετάστε την άτρακτο, την κρεβατοκάμαρα και τη φροντίδα (δείτε την παρακάτω φωτογραφία).

Οι κύριες προϋποθέσεις για την πλήρη ανάπτυξη του άξονα:

 • Η θέση του φυτού. Για να εξασφαλίσετε μια καλή βλάστηση, χρειάζεστε έναν φωτισμένο χώρο, μπορείτε να τοποθετήσετε έναν άξονα στο παράθυρο κάτω από τις άμεσες ακτίνες του ήλιου. Ωστόσο, αισθάνεται καλά στο penumbra. Ως επιλογή - το καλοκαίρι μπορείτε να τοποθετήσετε το εργοστάσιο στο δρόμο: μπαλκόνια, loggia, στον κήπο. Για το χειμώνα εισέρχεται στο δωμάτιο.
 • Θερμοκρασιακό καθεστώς. Ένα χαρακτηριστικό του φυτού είναι η ανεπιτήδευσή του στο καθεστώς θερμοκρασίας: μπορεί να αυξηθεί στους + 5-10 ° C. Αν το δωμάτιο είναι πολύ ζεστό το χειμώνα, μπορεί να αρχίσει να ρίχνει τα φύλλα.
Η άτρακτος αρέσει καλό φωτισμό και μέτριο πότισμα

Η άτρακτος αρέσει καλό φωτισμό και μέτριο πότισμα

Με σωστή φροντίδα το φυτό σας θα είναι πυκνό και με έντονο χρώμα

Με σωστή φροντίδα το φυτό σας θα είναι πυκνό και με έντονο χρώμα

 • Οργάνωση άρδευσης. Ο άξονας της φροντίδας δεν απαιτεί πολλή υγρασία. Ειδικά το χειμώνα, είναι εξαιρετικά σπάνιο να το νερό, αποτρέποντας το στέγνωμα της γης. Το καλοκαίρι, μπορείτε να αυξήσετε την ποσότητα του νερού. Αρέσει ο ψεκασμός.
 • Γείωση. Η εξαιρετική σύνθεση του μείγματος για την καλλιέργεια του φυτού είναι η χρήση ξύλου χούμου και γης. Μπορείτε να προσθέσετε άμμο, τύρφη και χλοοτάπητα.
Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην επιλογή του ειδικού εδάφους

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην επιλογή του ειδικού εδάφους

 • Μεταμόσχευση. Ένα νέο φυτό πρέπει να μεταμοσχεύεται κάθε χρόνο, ενήλικες - κάθε 3-4 χρόνια την άνοιξη.
 • Λίπασμα. Ο άξονας πρέπει να γονιμοποιηθεί με λιπάσματα, οργανικά την άνοιξη και το φθινόπωρο, το χειμώνα δεν πρέπει να γίνει.
 • Κλάδεμα. Για να δημιουργήσετε ένα όμορφο σχήμα, πρέπει να κόψετε τακτικά τον άξονα. Οι αδύναμοι βλαστοί πρέπει επίσης να καθαρίζονται κατά διαστήματα. Όταν καλλιεργείτε ένα φυτό, μπορείτε να πάρετε τέτοια σχήματα μιας κορώνας ως μπάλα, κώνος, έλλειψη ή για να σχηματίσουν ένα δέντρο με τη μορφή ενός μπονσάι.
Οι τύποι δωματίων του άξονα πρέπει επίσης να κλαδεύονται

Οι τύποι δωματίων του άξονα πρέπει επίσης να κλαδεύονται

 • Καταπολέμηση ασθενειών. Χαρακτηριστική ασθένεια αυτού του φυτικού είδους είναι η γκρίζα σήψη. Συχνά προκαλείται από υπερβολική υγρασία. Μπορείτε να καταπολεμήσετε αυτό στεγνώνοντας το δωμάτιο και εφαρμόζοντας ειδικές αντισηπτικές λύσεις.

Επιφάνεια: φωτογραφίες από παραδείγματα σχεδιασμού τοπίου

Η παρουσία μιας μεγάλης ποικιλίας πρωτότυπων ειδών και ποικιλιών άξονα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως όταν δημιουργείται διακόσμηση οικιστικών οικοπέδων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο μεμονωμένα όσο και σε συνδυασμούς ομάδων με άλλα φυτά. Ο άξονας σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε και τα δύο γκαζόν, και μικρογραφία φράκτες. Για χρήση σε ομαδικές συνθέσεις, συνήθως λαμβάνονται μεγάλα διασκορπισμένα δείγματα.

Ο άξονας στη διακόσμηση του διακοσμητικού φράχτη

Ο άξονας στη διακόσμηση του διακοσμητικού φράχτη

Η άτρακτος στο σχεδιασμό του τοπίου του νησιού

Η άτρακτος στο σχεδιασμό του τοπίου του νησιού

Οι βαθμοί υψηλής ανάπτυξης χρησιμοποιούνται στο παρασκήνιο όταν δημιουργία παρτέρια, Οι νάνοι διακοσμούν επίσης τους ανθισμένους κήπους κατά μήκος της περιμέτρου. Τα χαμηλά φυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία αλπικών λόφων ή βράχων. Μερικές φορές σε περιοχές όπου υπάρχει μεγάλη σκιά, αντικαταστήστε το γκαζόν ή σχηματίστε ένα περίπτερο στις διαδρομές που φωτίζονται από τον ήλιο.

Η άτρακτο Forecina χρησιμοποιείται συχνά για κάθετη κηπουρική

Το Forecaster συχνά χρησιμοποιείται για κατακόρυφη κηπουρική

Η ποικιλία "forchuna" μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κηπουρική στην κατακόρυφη κατεύθυνση. Για να γίνει αυτό, πρέπει να τοποθετηθεί σε υποστηρίγματα. Συχνά χρησιμοποιείται σε μπαλκόνια, βεράντες και βεράντες. Μπορεί να φυτευτεί δίπλα ψιλοκομμένα κωνοφόρα φυτά, με νάνοι βερμούρι ή dogwood. Επιλογές για Euonymus στο σχεδιασμό του τοπίου - μια μεγάλη ποικιλία, αυτό εξαρτάται από το σχεδιαστή του έργου, τις προτιμήσεις του πελάτη και τη γενική απόφαση ύφος του infield.

1