Hoe start je een reparatie in een nieuw gebouw? Stapsgewijze implementatie en nuttig advies van professionals

Moderne nieuwe gebouwen worden gehuurd zonder definitieve reparatie

Moderne nieuwe gebouwen worden vaak gehuurd zonder definitieve reparatie

Begin met repareren in een nieuw gebouw, in de regel nogal eng. Iedereen die ooit zo'n fenomeen is tegengekomen, zal zeggen dat er op deze manier enorme valkuilen zijn. En als hiermee geen rekening wordt gehouden, kunt u in korte tijd een grootschalig probleem krijgen, namelijk de behoefte dringende verandering van het interieur, die aanzienlijke financiële uitgaven met zich meebrengen.

 • Voornaamste problemen
 • ontwerp
 • Wat voor wat: de stadia
 • Processen zijn schoon
 • bevindingen
Stijl eclectisch in het interieur van de keuken

Stijl eclectisch in het interieur van de keuken

Voornaamste problemen

De belangrijkste problemen in verband met reparatie in nieuwe gebouwen:

 1. Krimp van het gebouw.
 2. Overmatig vocht.
 3. Fantastisch werkfront.
 4. Gebrek aan concept.
Appartement in het nieuwe huis heeft zijn nadelen

Appartement in het nieuwe huis heeft zijn nadelen

Elke nieuwe constructie in de eerste paar jaar kan zich vestigen

De eerste twee problemen houden verband met de details van de constructie, die moeten worden aanvaard. Op het moment van levering van de faciliteit hebben de meeste bouworganisaties gewaarschuwd dat het gebouw zal krimpen, ongeacht welke structuur monolithisch is of paneel. En het belangrijkste is dat dit proces jaren kan duren, afhankelijk van de factoren die ermee samenhangen. Vanwege dit, de wijziging van het pand krijgt extra beperkingen.

Belangrijk! De krimp van het gebouw leidt ertoe dat de wanden, plafonds, vloeren van het huis en de appartementen erin in het bijzonder een zekere afwijking of scheefheid krijgen. Aanvankelijk is het onzichtbaar, maar indien beschikbaar afwerking eindigt en met zijn natuurlijke schade als gevolg van dezelfde krimp, wordt de verplaatsing merkbaar.

Scheuren kunnen enkele jaren verschijnen

Scheuren kunnen enkele jaren verschijnen

Evenzo beïnvloedt ook het overtollige vocht, verkregen door de wanden gedurende de constructieperiode. Het zal geleidelijk aan in de kamers worden toegewezen vanwege natuurlijke processen en kan na verloop van tijd leiden tot de achteruitgang van dezelfde afwerkingsmaterialen.

Verschillende luchtdrogers helpen overtollig vocht te bestrijden

Verschillende luchtdrogers helpen overtollig vocht te bestrijden

Een ander belangrijk probleem is het grote aantal transacties. De reden hiervoor is het ontbreken van voorwaarden die nodig zijn voor een comfortabel leven in de kamer. Deze omvatten:

 • Hulpmuur overlapping.
 • Vloerbedekking.
 • Wanddecoratie en het plafond.
 • Furniture.
 • Ingebouwde apparaten.
 • Communications.

De laatste moet zijn:

 • Watervoorziening.
 • Drain.
 • bedrading.
 • Communicatiekanalen.

Dit alles moet worden verzekerd, aangezien het ontbreken van dergelijke omstandigheden het onmogelijk zal maken om permanent binnen te blijven. De laatste in de lijst is het ontbreken van een concept. Het is noodzakelijk dat de woonruimtes niet alleen functioneel, maar ook aantrekkelijk zijn. Te dien einde, een ontwerpproject.

ontwerp

Het meest interessante deel van het ontwerpen voor een nieuwkomer is de selectie van ideeën voor een nieuw huis en appartement. En in dit stadium is het beter om niet je eigen kracht te testen, maar om je tot specialisten te wenden. Ze zijn niet alleen bekwaam zonering ruimte en vul het met nieuwerwetse apparaten, maar ook in staat om professioneel te plaatsen loodgieter, ingebouwde huishoudelijke apparaten en specifiek hiervoor zal het de optimalisatie van communicatieschema's ontwikkelen.

1
Prachtig woonkamerontwerp

Prachtig woonkamerontwerp

Woonkamerproject van Ikea

Het project van de woonkamer van IKEA

Tip! In het geval dat, vanwege objectieve redenen, het beroep op professionele ontwerpers onmogelijk is, als computervaardigheden beschikbaar zijn, kunt u gebruiken speciale programma's voor interieurontwerp. Er zijn er veel, en elk bevat veel hulpprogramma's waarmee u bijvoorbeeld een ontwerpproject van een bepaalde ruimte kunt uitvoeren. eten of badkamers.

Als computervaardigheden niet voldoende zijn, kunnen schetsen handmatig op papier worden gemaakt. In dit geval is het niet nodig om alles in detail en mooi weer te geven. Een eenvoudig schema dat het project met voldoende detail beschrijft voor de verdere implementatie ervan door de eigen handen of met de hulp van aannemers zal ook naar beneden komen.

Schets van een toekomstige reparatie met uw eigen handen

Schets van een toekomstige reparatie met uw eigen handen

De applicatie voor het inrichten van een ruimte met een virtual reality-functie

De applicatie voor het inrichten van een ruimte met een virtual reality-functie

Tijdens de ontwerpfase is het de moeite waard om niet alleen te kijken naar de toekomstige vormgeving en kosten van gereedschappen en materialen, maar ook naar de volgorde van alle bewerkingen. Ze worden aanbevolen om in de volgende volgorde uit te voeren:

 1. Herontwikkeling en installatie van communicatie.
 2. Ruwe afwerking.
 3. Tijdelijke inrichting.
 4. Fijne afwerking.
 5. afwerking decoratie.
Allereerst is het noodzakelijk om het leggen van communicatie uit te voeren

Allereerst is het noodzakelijk om het leggen van communicatie uit te voeren

 • De eerste in de lijst zijn herplanning en installatie van communicatie. Ze moeten vanaf het allereerste begin worden gedaan, omdat in verdere stadia van de wijziging de vernietiging van objecten in de buurt vereist zal zijn. Dit verhoogt de bijbehorende kosten en vereist extra inspanning om het object schoon te maken.

Tip! Plaatsing van communicatie en hun belangrijkste knooppunten moeten van tevoren worden bedacht en aangegeven appartement ontwerpproject. Waarschijnlijk zullen ze om het comfort te verbeteren het aantal bepaalde elementen moeten verplaatsen of vergroten. Dit moet alleen worden gedaan met toestemming van de relevante autoriteit. 

Communicatie moet vooraf aan het project worden gemaakt

Communicatie moet vooraf aan het project worden gemaakt

 • De volgende op de lijst is voorbewerken, waaronder veel vuil werk dat kan concurreren met de hoeveelheid bouwafval met ontmanteling en re-planning.
 • Dan volgt een tijdelijke inrichting, waarvan de aanwezigheid deze fase van reparatie in een nieuw gebouw onderscheidt van een ander. Het is dit decor dat de eigenaren de komende jaren zullen zien, totdat het gebouw een gevestigde vorm heeft gevonden en geen overtollig vocht zal kwijtraken. Slijtvastheid van dit decor kan worden verwaarloosd, omdat ze in de meeste gevallen na een paar jaar werken naar de verwijderings- en afwerkingsbewerkingen gaan.

Wat voor wat: de stadia

Gezien het feit dat de meeste herwerking onmiddellijk moet worden uitgevoerd, is het noodzakelijk om bijzonder belangrijke processen te identificeren. Een van hen is verwarmingssysteem. De kwaliteit van zijn prestaties wordt niet onmiddellijk bepaald, maar de complexiteit van wijzigingen kan concurreren met de meest arbeidsintensieve operaties. Daarom is het wenselijk om de mogelijkheid van zijn pijnloze herbewerking te bieden door het toevoegen of verwijderen van bepaalde modules, bijvoorbeeld secties radiatoren.

Installatie van verwarmingsapparaten

Installatie van verwarmingsapparaten

Hier is het de moeite waard om speciale aandacht te besteden aan de werken die werden uitgevoerd vóór de aankoop van het object, namelijk:

 1. Strakheid van de deur en raam openingen.
 2. kwaliteit ventilatie.
 3. Vuur en inbraakalarm.
Besteed speciale aandacht aan de kwaliteit van elektriciteitsnetten

Besteed speciale aandacht aan de kwaliteit van elektriciteitsnetten

Tip! Het is ook belangrijk om in eerste instantie zorg te dragen voor de kwaliteit van het elektriciteitsnet en bescherming van elektrische apparaten, bijvoorbeeld door middel van een RCD. Dit is vooral belangrijk, omdat zelfs de meest compacte constructie-tool een voldoende hoog vermogen kan hebben, wat niet alleen kan leiden tot periodieke lichtuitvallen, maar ook tot burn-out van het elektriciteitsnet.

Tijdens de ruwe stap kun je niet denken aan het egaliseren van de vloer en het tot een perfect einde brengen, want in een aantal gevallen lijdt hij het in de eerste twee jaar. Daarom is de dekvloer niet bedekt met een duurzame afwerking parket of zelfs laminaat.

Tip! Professionals raden aan om te gebruiken linoleum, Het is bestand tegen uitrekken in elke richting.

Wanneer u de muren in hetzelfde stadium verwerkt, wees dan niet ijverig met de stopverf, want deze kan snel vallen, en daarmee de oppervlaktestijl zoals schilderen. Daarom is het beter om in huizen, met name in baksteen, de voorkeur te geven nivelleren met gipsplaat en volgende behangen. Gebruik om dezelfde redenen traditionele afwerking van het plafond heeft ook geen zin. Het is beter om het te vervangen vals, Om te genieten van altijd een gelijkmatig en aantrekkelijk oppervlak.

Wit metselwerk ziet er erg stijlvol uit

Wit metselwerk ziet er erg stijlvol uit

Tapijt is perfect voor het afwerken van de vloer in een nieuw appartement

Voor het afwerken van de vloer in een nieuw appartement perfect tapijt

Tip! Het is vermeldenswaard dat de kosten van voorbewerking vrij klein zijn in vergelijking met het totale volume reparatiewerkzaamheden in het nieuwe gebouw. Dit komt door de bovenstaande beperkingen op een aantal toegestane bewerkingen. 

Wat betreft de tijdelijke inrichting, kunt u gebruiken duidelijke verf op waterbasis, Om de verlichtingsfuncties in de kamer te bepalen. Deze oplossing kan echter slechts tijdelijk worden gebruikt. Daarom, als een meer acceptabel alternatief, kunnen alleen wallpapers worden overwogen.

Behang helpt om wandafwijkingen te verbergen

Behang helpt om wandafwijkingen te verbergen

Tip! Na het verstrijken van de tijdsperiode die is toegewezen voor natuurlijke krimp, wordt aanbevolen om opnieuw contact op te nemen met professionals die de huidige staat van het gebouw kunnen beoordelen voordat deze is voltooid. Pas na hun expertevaluatie kunt u officiële conclusies trekken over een eventuele definitieve reparatie of de noodzaak om deze voor een bepaalde periode uit te stellen.

Inspectie van de staat van de constructie

Inspectie van de staat van de constructie

Processen zijn schoon

Ondanks zijn heldere naam, kan deze periode de donkerste blijken te zijn. Allemaal omdat het bij de uitvoering vaker nodig is om tekortkomingen te verhelpen die tijdens de primaire operatieperiode zouden kunnen optreden. Het kan dus nodig zijn:

 • herhaald vloer gieten en een nieuwe coating aanbrengen.
Afwerking van de vloer

Afwerking van de vloer

 • Vervanging van deuropeningen, raamkozijnen en dorpel.
 • Muren uitlijnen, tegels leggen.
 • Sanitair vervangen en pijpen.

Daarom is dit soort wijziging niet cosmetisch, maar kapitaal. Daarom moet het leeuwendeel van de begroting voor deze fase worden toegewezen.

Soms vanwege"усадки" здания приходится проводить замену окон

Soms is het vanwege de krimp van het gebouw noodzakelijk om de ramen te vervangen

Tegels leggen

Tegels leggen

Direct achter de laatste stap is om de afwerking te volgen, en in dit stadium kunnen we al de vrije loop aan de verbeelding en de meest interessante ideeën te realiseren, omdat al zijn er geen beperkingen op de kwaliteit van de afwerkingsmaterialen, maar je kunt absoluut elk interieur en meubilair te gebruiken op het einde. De reden hiervoor is simpel: nu hoeft niets meer verplaatst te worden of gedemonteerd te worden voor een periode van veranderingen. Dus na deze fase kunt u de piano en eik veilig naar de bovenste verdieping brengen meubels set.

Afwerking zal je interieur helpen transformeren

Afwerking zal uw interieur veranderen

Interieur van studio appartement in moderne stijl

Interieur van studio appartement in moderne stijl

Rode kleur in badkamerontwerp

Rode kleur in badkamerontwerp

bevindingen

Zoals u kunt zien, is reparatie in een nieuw gebouw geen proces voor angsthazen. Het hoeft niet alleen uit te voeren en in het gezelschap van mensen, het wenselijk om professionals, waaronder per se een elektricien, een loodgieter, een ontwerper en een aantal gespecialiseerde professionals, zoals tegelzetters, verhuizers en installateurs zijn het is.

Reparatie in een nieuw gebouw is beter toe te vertrouwen aan een team van professionals

Vertrouw de reparatie in een nieuw gebouw toe aan een team van professionals

1