Gazebo από τα πρακτικά υλικά με τα δικά του χέρια: 75 εμπνευσμένες ιδέες για ξεκούραση το καλοκαίρι

Σπιτική κιόσκι κήπου από παλιές εσωτερικές πόρτες με τζάμι

Σπιτική κιόσκι κήπου από παλιές εσωτερικές πόρτες με τζάμι

Πολλοί άνθρωποι ενδιαφέρονται για την ερώτηση, πώς να οικοδομήσουμε ένα κιόσκι από αυτοσχέδια υλικά με τα χέρια τους. Δεν θα σας ενημερώσουμε μόνο για αυτό, αλλά και θα δώσουμε παραδείγματα με τη μορφή φωτογραφίας. Ο καθένας οικόπεδο είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς χωρίς ένα αρχικό κιόσκι, ανάλογα με τον προορισμό, μπορεί να έχει διαφορετικά μεγέθη και σχέδια. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα απλά έπιπλα, που κατασκευάζονται με τα χέρια τους, φαίνονται στο χώρο κάποιες φορές πιο ζεστά και ξεκάθαρα από τις έτοιμες λύσεις.

Περιεχόμενα:

 • Λειτουργικότητα, μέγεθος και σχήμα
 • Περίπτερα για σπίτια από μέταλλο
 • Κατασκευή κορμών από ένα δέντρο
 • Κατασκευή κληματαριών από τούβλα
 • Περίπτερα από πολυανθρακικό
 • Μη τυποποιημένη λύση
 • Προετοιμασία εδάφους
 • Ίδρυμα κάτω από κιόσκι
 • Τοποθέτηση του πλαισίου
 • Στέγες και τοίχοι
Μεταλλικό πλαίσιο πέργκολας με τοίχους από λυγαριά

Μεταλλικό πλαίσιο πέργκολας με τοίχους από λυγαριά

Σφυρήλατο μικρό κιόσκι για χαλάρωση στον κήπο

Σφυρήλατο μικρό κιόσκι για χαλάρωση στον κήπο

Μια γωνιά από παλέτες και ελαφρύ τούλι

Μια γωνιά από παλέτες και ελαφρύ τούλι

Ενδιαφέρουσα μίνι κιόσκι με στρογγυλή είσοδο

Ενδιαφέρουσα μίνι δωμάτιο με στρογγυλή είσοδο

Μια μικρή ξύλινη επέκταση στο φράκτη στη γωνία της αυλής

Μια μικρή ξύλινη επέκταση στο φράκτη στη γωνία της αυλής

Λειτουργικότητα, μέγεθος και σχήμα

Εάν δεν έχετε γίνει ακόμη ο ιδιοκτήτης ενός τέτοιου αρχικού κτιρίου και πρόκειται να δημιουργήσετε μόνο ένα σημείο αναφοράς για τον ιστότοπό σας, οι συμβουλές μας είναι σίγουρο ότι θα σας βοηθήσουν. Δεν είναι τόσο δύσκολο να φτιάξετε κιόσκι από ένα αυτοσχέδιο υλικό, όπως φαίνεται με την πρώτη ματιά. Πριν ξεκινήσετε την κατασκευή του, είναι απαραίτητο να καθορίσετε τον σκοπό της εφαρμογής. Οι περισσότερες φορές χρησιμοποιούνται ως χώροι ανάπαυσης. Ανάλογα με το πόσο μεγάλη εταιρεία θέλετε να συγκεντρώσετε σε αυτό το κιόσκι, το μέγεθος εξαρτάται.

Περισσότερες διαστατικές κατασκευές χρησιμοποιούνται, συχνά, ως εξωτερική κουζίνα το καλοκαίρι. Σε αυτή την περίπτωση Ένα κιόσκι μπορεί να είναι εξοπλισμένο με ένα ειδικό φούρνο, τραπέζι για μεσημεριανό και μαγείρεμα και ένα μέρος για την αποθήκευση των σκευών. Μικρότερη μπορεί να εξοπλιστεί brazier, ένα τραπέζι και ένα μέρος για να χαλαρώσετε μια μεγάλη επιχείρηση. Αρκετά μικρά κτίρια μπορούν να σχεδιαστούν για μια μικρή επιχείρηση, δεν εγκαθιστούν πρόσθετο εξοπλισμό εκτός από το τραπέζι και τα καθίσματα. Επίσης, η κληματαριά μπορεί να υπολογιστεί ως χώρος ανάπαυσης για ένα ζευγάρι ή ακόμα και ένα άτομο. Στην περίπτωση αυτή, οι περισσότερες φορές δεν είναι εξοπλισμένες με καθίσματα, αλλά με ειδικές ξαπλώστρες ή αιώρα.

Τριγωνική κληματαριά κήπου κοντά στο κρεβάτι με λουλούδια

Τριγωνική κληματαριά κήπου κοντά στο κρεβάτι με λουλούδια

Δημιουργώντας ένα έργο για την κατασκευή ενός κληματαριά κήπου, είναι απαραίτητο να καθοριστεί η μορφή του. Φυσικά, έχει περισσότερη αισθητική σημασία από τη λειτουργική. Υπάρχουν τρεις κύριοι τύποι μορφών κληματαριών:

 • Πολύγωνο. Η κλασική έκδοση των πολυγωνικών κλημάτων είναι ένα εξάγωνο ή ένα οκτάγωνο.
Πανοραμική βεράντα κήπου, στην οποία είναι ευχάριστο να περνάτε χρόνο τόσο σε ζεστή όσο και σε κρύα εποχή

Πανοραμική βεράντα κήπου, στην οποία είναι ευχάριστο να περνάτε χρόνο τόσο σε ζεστή όσο και σε κρύα εποχή

 • Ορθογώνιο. Αυτός ο τύπος κιόσκι είναι πιο εύκολο να χτιστεί με τα χέρια σας.
Μισό καλυμμένο, επιμήκη κληματαριά με κουτί για τα μικρά παιδιά

Μισό σκεπαστό, επιμήκη κιόσκι με ένα κιβώτιο για μικρά παιδιά

 • Γύρω. Για την επίστρωσή τους, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε ένα καλά καμπυλωτό υλικό ή το στέλεχος πρέπει να είναι ανοιχτό.
Στρογγυλό έλατο από μεταλλικές ράβδους και ελαφρύ πολυανθρακικό

Στρογγυλό έλατο από μεταλλικές ράβδους και ελαφρύ πολυανθρακικό

Αφού αποφασίσετε για το μέγεθος, αξίζει να επιλέξετε το υλικό από το οποίο θα γίνει το κιόσκι σας. Για την κατασκευή του, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε αυτοσχέδια μέσα, για παράδειγμα, τα υλικά που απομένουν μετά την κατασκευή άλλων αντικειμένων, ή να επιλέξετε κάποια μη τυποποιημένη επιλογή. Αν είστε σε απώλεια για να καθορίσετε το υλικό και το σχέδιο, μπορείτε να δείτε τις επιλογές που παρουσιάζονται φωτογραφικά περίπτερα από αυτοσχέδια υλικά.

Κήπος κιόσκι με τη μορφή μιας καλύβας

Κήπος κιόσκι με τη μορφή μιας καλύβας

Περίπτερα για σπίτια από μέταλλο

Το μέταλλο είναι ένα πολύ κατάλληλο υλικό για τη δημιουργία ενός απλού κιόσκι με τα χέρια σας. Για την κατασκευή της κύριας κατασκευής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στρογγυλές ή τετράγωνες σωληνώσεις, μεταλλικές γωνίες ή μεταλλικά προφίλ. Είναι δυνατόν να διακοσμήσετε ένα τέτοιο πλαίσιο με κομμάτια από κυματοειδές χαρτόνι, συρματόπλεγμα, σύρμα, από το οποίο είναι δυνατή η απομίμηση σφυρηλατημένο φράχτη. Φυσικά, για να δουλέψετε με μέταλλο, και ειδικά όταν χρησιμοποιείτε μια παραλλαγή με σύρμα, είναι απαραίτητο να έχετε συγκόλληση και να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε. Τα προφίλ φύλλα μπορούν να συνδεθούν με ειδικές μεταλλικές βίδες, και το δίχτυ μπορεί απλά να τυλιχθεί με σύρμα.

Χώρος κήπου για χαλάρωση, χτισμένος από ραβίτσα

Καθίσματα κήπου για αναψυχή, κατασκευασμένα από ραβίτσα

Συμβουλή: Για να παρατείνετε τη ζωή του κτιρίου σας, είναι επιθυμητό να το βάψετε με μια ειδική βαφή για το μέταλλο.

Ο συνδυασμός ξύλου και μετάλλου στην κατασκευή ενός μικρού κιόσκι

Ο συνδυασμός ξύλου και μετάλλου στην κατασκευή ενός μικρού κιόσκι

Κτίριο βεράντες από ένα δέντρο

Το δέντρο είναι πιο προσιτό υλικό για την κατασκευή ενός απλού κιόσκι με τα χέρια σας. Για να δημιουργήσετε ένα πλαίσιο, φυσικά, πρέπει να χρησιμοποιήσετε κορμούς ή ράβδους. Για την επίστρωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κόντρα πλακέ, έρπητα ζωστήρα ή σανίδες. Είναι ραμμένα κοντά ή πλέγμα, ανάλογα με τις αισθητικές προτιμήσεις σας. Εργαλεία για την ανέγερση βεράντες από ένα δέντρο σίγουρα υπάρχουν όλοι οι ιδιοκτήτες. Πρόκειται για ένα διαφορετικό είδος πριονιού, σφυριά, όταν χρησιμοποιείτε βίδες ξύλου - ένα κατσαβίδι ή ένα κατσαβίδι.

Ευρύχωρο κιόσκι στην αυλή με μπάρμπεκιου

Ευρύχωρο κιόσκι στην αυλή με μπάρμπεκιου

Μια από τις επιλογές για ένα ξύλινο κιόσκι μπορεί να οικοδομηθεί κατασκευές από ξύλινες παλέτες. Φυσικά, για τη δημιουργία του είναι επιθυμητό να αναθεωρήσετε τις επιλογές των φωτογραφιών με τα χέρια σας από τα υλικά που έχετε και να επιλέξετε το πιο κατάλληλο. Η ιδιαιτερότητα των παλετών είναι ότι αντιπροσωπεύουν ήδη τελειωμένα ξύλινα τεμάχια, τα οποία απλά πρέπει να εγκατασταθούν σωστά και να στερεωθούν μαζί.

Οι παλέτες φαίνονται πιο άνετες σε συνδυασμό με μαλακά διακοσμητικά μαξιλάρια

Οι παλέτες φαίνονται πιο άνετες σε συνδυασμό με μαλακά διακοσμητικά μαξιλάρια

Όχι λιγότερο ενδιαφέρουσα επιλογή για τη δημιουργία ενός κληματαριου κήπου μπορεί να γίνει ένα φράχτη. Αυτή η επιλογή, όταν κατασκευάζεται σωστά, έχει συνήθως μια μοναδική αισθητική εμφάνιση. Αλλά αυτή είναι μια αρκετά δύσκολη διαδικασία. Είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε ένα πλαίσιο, να εισάγετε όχι μόνο τις ράβδους στις οποίες η οροφή θα ξεκουραστεί, αλλά και οι μανταλάκια, θα αποτελέσουν τη βάση για την ύφανση. Περαιτέρω είναι απαραίτητο να το πλέκουμε με ράβδους από μια ράβδο ή άλλο ελαστικό υλικό. Υπάρχουν διάφορες τρόπους ύφανσης και τη δημιουργία σχεδίων. Υπάρχει ευρύ περιθώριο για φαντασίωση. Επίσης, λόγω του γεγονότος ότι το υλικό είναι αρκετά εύκαμπτο, είναι δυνατόν να δοθεί η δομή σε οποιοδήποτε σχήμα.

1
Ανοιχτό υφαντό έλατο από λεπτά κλαδιά

Ανοιχτό υφαντό έλατο από λεπτά κλαδιά

Συμβουλή: για να βεβαιωθείτε ότι οι ξύλινοι κιγκλιδώματα διαρκούν περισσότερο, πρέπει να είναι βαμμένοι με ειδική βαφή σε ξύλο ή βερνικωμένο για εξωτερική εργασία.

Ευρύχωρο κιόσκι από ξύλο, κλειστό και από τις δύο πλευρές

Ευρύχωρο κιόσκι από ξύλο, κλειστό και από τις δύο πλευρές

Κατασκευή κληματαριών από τούβλα

Τούβλο Τα κληματαριά είναι αρκετά ισχυρά και ανθεκτικά. Είναι πολύ άνετα και άνετα. Είναι πολύ πιο εύκολο να τα εξοπλίσετε με ένα μπρελόκ ή ακόμα και με ένα φούρνο, αν είναι απαραίτητο. Αυτά τα περίπτερα συχνά μοιάζουν με μίνι σπίτια κήπου. Για να δημιουργήσετε αυτό το είδος κατασκευής θα πρέπει να έχετε τις δεξιότητες της τοποθέτησης τούβλων. Επίσης, εκτός από το βασικό υλικό, είναι επίσης απαραίτητο να παράγονται πρώτες ύλες για την παραγωγή τσιμεντοκονίας, δηλαδή άμμου και τσιμέντου.

Τοιχοποιία στην κατασκευή ενός κιόσκι κήπου

Τοιχοποιία στην κατασκευή ενός κιόσκι κήπου

Περίπτερα από πολυανθρακικό

Το πολυανθρακικό βρίσκεται όλο και περισσότερο ως υλικό για τη δημιουργία κιόσκι. Έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλα υλικά. Η ανέγερση αξεσουάρ από πολυανθρακικό δεν είναι μια πολύ εντατική διαδικασία εργασίας, αυτό το υλικό δεν είναι τόσο δαπανηρό όσο τα παραπάνω. Ένας σημαντικός παράγοντας είναι επίσης το γεγονός ότι αυτός ο τύπος δομής έχει μια ιδιαίτερη αισθητική εμφάνιση. Το πολυανθρακικό είναι αρκετά ελαστικό, οπότε θα σας επιτρέψει να δώσετε στο κιόσκι σας το σχήμα που θέλετε, είναι ένα από τα λίγα υλικά που είναι κατάλληλα για τη δημιουργία στρογγυλών κορμών.

Πολυανθρακικό - ένα από τα δημοφιλή υλικά για την κατασκευή των κληματαριών

Πολυανθρακικό - ένα από τα δημοφιλή υλικά για την κατασκευή των κληματαριών

Μη τυποποιημένη λύση

Πολύ αποτελεσματική εμφάνιση συνδυασμένη arbours, δηλαδή, που δημιουργήθηκε από πολλά από τα παραπάνω υλικά. Αυτό σας επιτρέπει να μειώσετε την κατανάλωση ενός υλικού σε βάρος του άλλου, καθώς και να αυξήσετε την ποιότητα του σχεδιασμού. Ορισμένα από τα υλικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αλληλεπικαλύψεις για οποιουσδήποτε τύπους αμπέλια, για παράδειγμα, κυματοειδές χαρτόνι ή πολυανθρακικό. Θα λειτουργήσουν καλά με ξύλινα και ξύλα πέτρα περίπτερα. Ή, για παράδειγμα, ως πλαίσιο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξύλινες ράβδους, και το ίδιο το κιόσκι, εκτός από την οροφή, πρέπει να καλύπτεται με κουνέλι. Όλα εξαρτώνται από την ποσότητα των υλικών που διαθέτετε, καθώς και από την ικανότητα χειρισμού τους.

Πέτρινη σόμπα σε κιόσκι από σχιστόλιθο και λεπτό γρανίτη

Πέτρινη σόμπα σε κιόσκι από σχιστόλιθο και λεπτό γρανίτη

Εκτός από όλα τα παραπάνω υλικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια μη τυποποιημένη προσέγγιση κατά την κατασκευή κιόσκι με τα δικά σας χέρια. Μια τέτοια επιλογή μπορεί να είναι κατασκευή πλαστικών φιαλών. Η κατασκευή κιόσκι από ένα τέτοιο υλικό όχι μόνο θα σας επιτρέψει να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά και να αποφύγετε την απόφραξη του περιβάλλοντος και πάλι. Φυσικά, για να χτίσετε την απαραίτητη δομή, πρέπει να επιλέξετε ένα άκαμπτο πλαίσιο. Στη συνέχεια, επιλέξτε τη σύνδεση των φιαλών. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως σύνολο, αλλά μπορούν να κοπούν σε πλάκες. Οι τρόποι στερέωσης των μπουκαλιών είναι επίσης ποικίλοι. Μπορείτε να τα στοιχειοθετήσετε σε ράβδους, να εισάγετε μόνο σφιχτά το ένα μέσα στο άλλο, να στερεώσετε με σύρμα. Arbor από αυτό το υλικό θα φανεί αρκετά πρωτότυπο.

Δημιουργικό και οικονομικό κιόσκι από πλαστικές φιάλες

Δημιουργικό και οικονομικό κιόσκι από πλαστικές φιάλες

Για να χτίσετε ένα καλοκαιρινό εξοχικό σπίτι με τα χέρια σας από αυτοσχέδια υλικά, πρέπει να έχετε ένα σύνολο εργαλείων για να εργαστείτε μαζί τους και την ικανότητα επεξεργασίας τους. Οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα υλικά που χρησιμοποιείτε για να χτίσετε τον κήπο σας, αυτή η διαδικασία θα περιλαμβάνει σε κάθε περίπτωση τα ίδια στάδια.

Διακόσμηση της αυλής - ξύλινο κιόσκι με ελαφρύ τούλι

Διακόσμηση της αυλής - ξύλινο κιόσκι με ελαφρύ τούλι

Προετοιμασία εδάφους

Πρέπει να επιλέξετε την πιο βολική θέση στο δικό σας τον κήπο για να εγκαταστήσετε το κιόσκι. Καθαρίστε το από όλα τα περιττά, από τα κλαδιά, από τα σκουπίδια. Αν το μέρος όπου θα έχετε την ευκαιρία να οικοδομήσουμε αυτή τη δομή, τη στιγμή ήταν ένα κούτσουρο δέντρου και αριστερά, είναι απολύτως απαραίτητο να ξεριζώσουμε, από τις ρίζες, περνώντας κάτω από την πέργκολα, κατάφυτη μπορεί να πάει ότι θα καταστρέψει τα θεμέλια. Για να γίνει αυτό, ο κορμός πρέπει να κοπούν στη βάση και στη συνέχεια το έδαφος πρέπει να χυθεί με ένα συμπυκνωμένο αλατούχο διάλυμα, μετά το οποίο είναι επιθυμητό να καλύπτεται αυτό το μέρος με μια μεμβράνη.

Βολική τοποθεσία του κιόσκι στο τέλος της αυλής κατά μήκος του φράχτη

Βολική τοποθεσία του κιόσκι στο τέλος της αυλής κατά μήκος του φράχτη

Είναι απαραίτητο να απαλλαγούμε από το χόρτο. Φυσικά, χωρίς τις ακτίνες του ήλιου Φυτά δεν μεγαλώνουν, αλλά το γεγονός ότι το γρασίδι μπορεί να σπάσει ακόμα και την άσφαλτο, είναι ένα πολύ γνωστό γεγονός. Τα περισσότερα φυτά έχουν πολύ μεγάλες ρίζες που πηγαίνουν βαθιά μέσα στο έδαφος, οπότε ακόμα και αν τις βλάψουμε, το φυτό θα αρχίσει να αναπτύσσεται και πάλι και ακριβώς όπως τα δέντρα, μπορεί να βλάψει το ίδρυμά σας. Γιατί να απαλλαγούμε εντελώς από το γρασίδι στην περιοχή όπου θα ανεγερθεί η κληρονομιά, αξίζει να αντιμετωπιστεί αυτή η περιοχή με ειδικά χημικά - ζιζανιοκτόνα.

Ένα μικρό καλυμμένο έλατο, που βρίσκεται σε μια ξύλινη πλατφόρμα στην αυλή

Ένα μικρό καλυμμένο έλατο, που βρίσκεται σε μια ξύλινη πλατφόρμα στην αυλή

Ίδρυμα κάτω από κιόσκι

Μετά την εκκαθάριση του χώρου, είναι απαραίτητο να εκσκαφεί το λάκκο για να χυθεί το θεμέλιο. Μπορεί να είναι δύο τύπων:

 • Ταινία - παρέχει σκυρόδεμα μόνο το τμήμα πάνω στο οποίο θα χτίσει ένα πλαίσιο και τοίχους. Για να γίνει αυτό, είναι απαραίτητο να ανασκάψετε μια τάφρο περίπου πενήντα εκατοστά βαθιά κατά μήκος της περιμέτρου. Η πλάκα κατασκευάζεται πάνω από την τάφρο. Εισάγετε προς τα μέσα μια μεταλλική δομή από ράβδους, οι οποίες είναι συγκολλημένες ή σφιχτά συνδεδεμένες με σύρμα. Στη συνέχεια χύστε το σκυρόδεμα. Για την παραγωγή της χρησιμοποιούνται άμμος, τσιμέντο, χαλίκι και νερό. Η αναλογία άμμου προς τσιμέντο εξαρτάται από το εμπορικό σήμα του τελευταίου, αλλά η αναλογία του αμμοχάλικου προς την άμμο πρέπει σε κάθε περίπτωση να είναι 2: 1, και νερό - 50% της μάζας του τσιμέντου.
Ένα σαφές παράδειγμα μιας θεμελίωσης ταινιών

Ένα σαφές παράδειγμα μιας θεμελίωσης ταινιών

 

 • Το μονολιθικό υπόβαθρο χρησιμοποιείται συχνότερα για κτίρια με μεγαλύτερη διάσταση. Τα πλεονεκτήματά του δεν είναι μόνο ότι αντιστέκεται στα βαριά φορτία, αλλά και στο γεγονός ότι αυτή είναι μια έτοιμη βάση για κάθε τύπο δαπέδου. Για αυτό το είδος, ο λάκκος ανασκάπτεται σε όλη την περιοχή του κτιρίου. Οι πλάκες συναρμολογούνται μόνο κατά μήκος της περιμέτρου. Δημιουργήστε μια τεράστια μεταλλική κατασκευή από τις προαναφερθείσες ράβδους. Συμπληρώστε το ίδιο σκυρόδεμα με το θεμέλιο της κορδέλας.
Μονολιθικό υπόβαθρο για την κατασκευή κιόσκι

Μονολιθικό υπόβαθρο για την κατασκευή κιόσκι

Τοποθέτηση του πλαισίου

Το επόμενο στάδιο κατασκευής του κληματαριού είναι στύση του σκελετού. Για να γίνει αυτό, χρησιμοποιήστε το κύριο υλικό - κούτσουρα, δοκάρια ή σωλήνες ανάλογα με τον αριθμό των γωνιών στο κιόσκι. Η διάμετρος του υλικού για τη βάση πρέπει να είναι περίπου 14 cm, και αν το τετράγωνο σωλήνα ή ράβδου, το κατά προσέγγιση μέγεθος πρέπει να είναι 10 * 10 cm. Ίδρυμα προσαρμοσμένη βάση, ξύλο ή μέταλλο, το οποίο είναι συνδεμένο με το πλαίσιο. Μετά την εγκατάσταση των κύριων δοκών ανταλλάσσονται με το καταλληλότερο υλικό. Στο επάνω μέρος της δοκού, οι κεραμοσκεπές στερεώνονται, πάνω στις οποίες κρατάει η οροφή. Οι δοκούς επίσης ανταλλάσσονται. Δημιουργήστε ένα θεμέλιο για την οροφή. Αν έχετε στήσει ένα κιόσκι από ξύλο, είναι σκόπιμο να ανοίξει αμέσως το πλαίσιο με ένα ειδικό αστάρι και χρώμα, όπως αν είναι κατασκευασμένο από σίδηρο, δεν μπορεί να γίνει, λόγω των υλικών ζωγραφικής είναι αδύνατο να πραγματοποιήσει εργασίες συγκόλλησης.

Εργονομικός κορμός από φυσικό υλικό με διακοσμητικά στοιχεία

Εργονομικός κορμός από φυσικό υλικό με διακοσμητικά στοιχεία

Gazebo από εύχρηστα υλικά με τα χέρια σας: επιλογές φωτογραφιών για τη στέγη και τους τοίχους

Αφού εγκαταστήσετε το πλαίσιο, προχωρήστε στην κάλυψη της οροφής. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, κάθε υλικό που εμποδίζει τη διείσδυση του βρόχινου νερού στη δομή μπορεί να λειτουργήσει ως υλικό στέγης. Ανάλογα με τον τύπο του υλικού στέγης, επιλέγεται επίσης η μέθοδος στερέωσης. Τα προφίλ είναι στερεωμένα σε ειδικές βίδες, ο σχιστόλιθος είναι καρφωμένος με κατάλληλα καρφιά. Εξακολουθεί να υπάρχει υλικό όπως μαλακή οροφή, είναι γενικά αυτοκόλλητη, τοποθετείται πάνω από το υλικό στεγών.

Οροφή για κιόσκι από φυσικά υλικά και γυαλί

Οροφή για κιόσκι από φυσικά υλικά και γυαλί

Περαιτέρω συνεχίζουμε επιμετάλλωση καλοκαιρινές κατοικίες. Πάνω από που έχουμε ήδη συζητήσει ότι για αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε υλικό που έχετε στη διάθεσή σας. Ανάλογα με το υλικό, επιλέγεται η μέθοδος προσκόλλησης.

Η αρχική επένδυση ενός κιόσκι κήπου από ξύλινες σχάρες

Η αρχική επένδυση ενός κιόσκι κήπου από ξύλινες σχάρες

Καλύπτουμε τον προετοιμασμένο κιόσκι με βαφή για το υλικό που χρησιμοποιήσαμε. Αυτή η διαδικασία όχι μόνο θα δώσει αισθητική στο εξοχικό σας, αλλά και θα επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της. Αυτό δεν ισχύει μόνο για φύλλα, δεδομένου ότι συχνά είναι ήδη βαμμένα, και, και, φυσικά, πολυανθρακικό, η ουσία του οποίου έγκειται στη διαφάνεια της, και τα πλαστικά δεν απαιτεί επιπρόσθετη επεξεργασία.

κιόσκι από τα εύχρηστα υλικά με τα δικά σας χέρια: φωτογραφικό βαμμένο ελαφρύ περίπτερο από παλέτες με φωτεινά υφάσματα

Βαμμένο ελαφρύ περίπτερο από παλέτες με τη χρήση φωτεινών υφασμάτων

Αυτό είναι όλα: το απλό κιόσκι από τα διαθέσιμα υλικά είναι έτοιμο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για το σκοπό αυτό. Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη διαμονή!

 

1