Northern minimalism: 60+ stilfulde interiører af et badeværelse i skandinavisk stil

Northern minimalism: 60+ stilfulde interiører af et badeværelse i skandinavisk stil

En lille træforlængelse ser godt ud i interiøret

En lille træforlængelse ser godt ud i interiøret

Rent og lyst rum, der mousser med hvidhed, er en ideel løsning til design af badeværelset. Derfor er interessen i Skandinavisk stil, Det er stadig relevant at kombinere komfort og anvendelighed. Hvordan iværksætter et sådant projekt og hvad der kræves for dette?

Indhold:

  • Afslutningsmaterialer
  • VVS og møbler
  • Indretning og tilbehør
Designet er dekoreret med søde trænicher

Designet understreges af stilfulde trænicher

Afslutningsmaterialer

En af hovedegenskaberne Skandinavisk stil er tilgængeligheden af ​​et rummeligt værelse, hvor der er planlagt betydelige ændringer. Den minimale mængde møbler og tilbehør gør det muligt at modtage karakteristisk stilistik. Men giv ikke op med dine præferencer, hvis området på badeværelset er langt fra den krævede størrelse. En streng overholdelse af alle regler er trods alt ikke nødvendig, selv indførelsen af ​​visse elementer i den nordlige stil vil være passende.

Rummeligt badeværelse med trekantet tag

Rummeligt badeværelse med trekantet tag

Efterbehandling materialer skal gives næsten den nærmeste opmærksomhed, fordi de giver interiøret et individ og en atmosfære. Et særligt sted i design af skandinaviske lande gives til træ, uden hvilken der ikke er et enkelt interiør. Da badeklimaets træk ikke tillader brug af træ i store mængder, bør det spille en ekstra rolle. Til disse formål er de perfekte garderobeskabe, sengebord eller bord.

Tip! Ved høj luftfugtighed og små dimensioner af rummet er det bedre at vælge lamineret spånplader.

Badeværelse i røde farver

Badeværelse i røde farver

Sekskantede fliser skaber en smuk accent

Sekskantede fliser skaber en spektakulær accent

Det mest praktiske materiale er flise, især da et stort udvalg giver dig mulighed for at vælge enhver struktur og udseende. Fremragende ser sekskantede fliser af lyse farver i kombination med mørkt gulv. En fliser "under træet" - Dette er en vidunderlig efterligning, der hjælper med at skabe den nødvendige følelse uden at ofre praktisk.

På trods af det enorme udvalg af farver, mønstre og teksturer, Det er værd at huske på, at den skandinaviske stilfilosofi forudsætter en vis tilbageholdenhed og rigor i designet.

Lille men hyggeligt badeværelse

Lille men hyggeligt badeværelse

Tip! Hvis badeværelset ikke er rummeligt nok Til gennemførelse af den skandinaviske stil kan du forlade badeværelset, kun efterlade brusekabine. Glasfladen ser elegant ud, moderne og giver dig mulighed for at redde hvert centimeter af området.

1

VVS og møbler

Ved valg af interiør er det vigtigt at følge et generelt koncept, da hvert element hjælper med at skabe den nødvendige stilistik. Hovedreglen i den skandinaviske stil er den minimale mængde møbler, der er kendetegnet ved sin enkelhed og ergonomi.

Til situationen på badeværelset skal du:

  1. Bath. Til denne stil er brugen af ​​et brusebad mest almindeligt, men badekaret kan nemt finde sit sted. Elegant udseende oval form, forsænket i gulvet i en specielt skabt piedestal. Bad i stil med SPA - dette er en glimrende løsning for rummelige værelser.
  2. Toilet skål. Den mest succesfulde mulighed er et hængende design, da et sådant kompakt design ser moderne ud.
  3. Vasken. Det er ønskeligt at blive på en hvid model af en simpel form, der ikke tager meget plads.
  4. Brusekabine. Hvis der er bad, er bruser ikke nødvendigt. Men hvis du vil, og mulighederne for at tage et bad med en glaspartition er absolut ikke overflødig.
  5. Skab eller hylder. Enkle, enkle "trælignende" strukturer uden udskårne elementer.
  6. Blandere. Det er bedst at vælge modeller af strenge linjer uden udskårne kraner og forgyldt forstøvning. Traditionelle former, enkel implementering og god ergonomi er alt, hvad der er nødvendigt for den skandinaviske stil.
  7. Taburet eller bænk. Tilstedeværelsen af ​​en stol i badeværelset er ikke nødvendig, men hvis et sådant objekt er nødvendigt, er det bedre at vælge enkle møbler af træ, der harmonisk passer ind i interiøret.
Ophængt toiletskål ser stilfuld ud

Ophængt toiletskål ser stilfuld ud

Den simple hvide skal understreger perfekt stilistik

Den simple hvide skal understreger perfekt stilistik

En lille skammel ser godt ud ved et ovalt badekar

En lille træstole kombineres med et ovalt badekar

Tip! I et lille vaskerum til opbevaring af tøj passer perfekt til de indbyggede strukturer. Et begrænset område kræver særlig opmærksomhed i rummet, hvor enhver plads skal placeres korrekt.

Indretning og tilbehør

Elementer af indretning til det skandinaviske interiør pick up er ikke svært, især når du overvejer det i rummet er domineret af hvid farve. Derfor kan tilbehør være i en palette, der matcher stilen, eller bliver en klar accent. Fans af det klassiske kolde interiør skal holde sig til den grå, lyseblå og brun skala. Og hvis du ønsker at diversificere interiøret, kan du tilføje nogle tekstiler af lyse grønne, lilla eller sand farve.

Farverige håndklæder gør variation i hovedpaletten

Farverige håndklæder gør variation i hovedpaletten

Lysemåtte er meget passende

Lysemåtte er passende på badeværelset

undtagen tæppe og håndklæder på badeværelset er nødvendige spejl, som er en vigtig detalje af interiøret og skal fuldt ud overholde den generelle ide. Det er ønskeligt at vælge et spejl af simpel form i pæn stel af træ eller helt uden ramme. Tilbehøret bør ikke være besværligt og prætentiøst, kun strenge og koncise modeller.

Tip! En skraldespand skal heller ikke tiltrække opmærksomhed, så et metalhus med en pedal er velegnet.

Spejl i en træ sort ramme

Spejl i en træ sort ramme

Designere rådes til at dekorere badeværelset med grønne for lidt at genoplive interiøret. På en hvid baggrund ser meget effektivt ud indendørs planter. Og for deres placering er egnet til næsten ethvert sted.

Til noten! Blomster er som regel placeret ved siden af ​​en vask eller på en hylde, hvis planten er krøllet. I de tilfælde, hvor badet er placeret på sokkelen, vil en pot af blomster hjælpe med at dekorere det omgivende rum.

Blomster passer perfekt indretningen

Blomster passer perfekt indretningen

Tip! Vær opmærksom på alle detaljer: sæbe, dispensere til sæbe, børster til briller, en holder til papir bør vælges omhyggeligt og harmonisk kombineret med interiøret, ellers vil stilen blive brudt.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (3 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


Skip to toolbar
map