Design af en kombineret køkken-stue med en bar tæller: valg af layout, stilarter og 70 + ideer til inspiration

Kombineret med stuen køkken - den bedste løsning til en lejlighed og et landhus

Kombineret med stuen køkken - den bedste løsning til en lejlighed og et landhus

Design af køkkenet, kombineret med stuen, som har bar rack, Er en sikker mulighed for lejligheder og huse med ethvert område parameter. Åben layout skabe behagelige levevilkår i rummelige køkken-stuer. Det er derfor, sandsynligvis den oprindelige og overkommeligt køkken design, kombineret med stuen: et foto med en bar tæller af den oprindelige form og usædvanlige boligindretninger tiltrækker mange fans af "openspace" opmærksomhed.

Indhold:

 • Fordele i den kombinerede køkken-stue 
 • Vælg et layout
 • Stil og design ideer til køkken-stuen
 • Zoning regler for rummet
 • Køkken design: ekspertrådgivning om indretning
Sort og hvidt interiør i moderne køkken

Sort og hvidt interiør i moderne køkken

Fordele i den kombinerede køkken-stue

Køkkenet, kombineret med stuen, er praktisk til drift, da her kan du bevæge dig frit, kombinere hvile med måltider, holde små børn i stand under forskellige husholdningsopgaver. Åben planlægning er relevant for beboere små lejligheder-Khrusjtsjov og huse med utilstrækkeligt antal værelser til arrangement af en ergonomisk spisestue, et køkken til madlavning og en hyggelig rummelig sal.

Kompakt køkken, adskilt af en bar tæller

Kompakt køkken, adskilt af en bar tæller

Kombinationen af ​​køkken og stue vil skabe det mest bekvemme rum, tilpasset hver lejer af huset. På et stort område kan du indse alle slags ideer:

 1. Organiser et behageligt barområde, bruges under husfester, romantiske middage eller et ekstra sted at spise.
 2. etablere køkken sæt af øen type, tillader i et behageligt miljø at forberede morgenmad eller middage, fordi alle de nødvendige køkkenredskaber og køkkenredskaber er placeret i moduler placeret på armlængden.
 3. At dekorere spisepladsen i henhold til individuelle behov og ønsker - er en massiv spisning grupper i ånden af ​​klassikerne, eller et sæt af design møbler skabt af den nyeste interiør mode.
 4. udstyre privat opholdsstue møbleret, teknik, detaljer af miljøet, som har maksimal afslapning og hvile.
 5. Organiser et effektivt repræsentativt område i hallen, som bidrager til fascinerende fritid og afslapning hos gæsterne.
navn karakteristika pris foto
Bar Bar Unit Bramante
Køb nu
Materiale: Træ / MDF; Farve: Sort;
er lavet af sort træ med en aldrende virkning; Inde er der hylder; Dimensioner (HxWxD): 101 x 190 x 50 cm.
199 360 rubler. Design af en kombineret køkken-stue med en bar tæller: valg af layout, stilarter og 70 + ideer til inspiration
Bar tæller Eichholtz Grimaldi
Køb nu
Producent: EICHHOLTZ (Holland); Farve: sort; Materiale: MDF; Størrelse: 104,0 x 120,0 x 48,0 cm. 108 588 gnid. Design af en kombineret køkken-stue med en bar tæller: valg af layout, stilarter og 70 + ideer til inspiration
Bar tæller MT 1638
Køb nu
Producent: MT; Materiale: MDF sort; Støtte metal, 50mm dia. Størrelse: 120 x 40 x 104 cm; Produktion - Taiwan (Kina); Vægt: 26,9 kg. 13175 gnid. Design af en kombineret køkken-stue med en bar tæller: valg af layout, stilarter og 70 + ideer til inspiration
Bar tæller TT Andrea
Køb nu
Producent: TT; Materiale: Rattan; Farve: Antik valnød; Dimensioner (HxWxD): 100 x 146 x 51 cm 32690 gnid. Design af en kombineret køkken-stue med en bar tæller: valg af layout, stilarter og 70 + ideer til inspiration
Arthunter bar kit
Køb nu
Mærke: Arthunter; Materiale: træ, metal; Stativets størrelse: 170 x 80 x 45 cm. 41 000 gnid. Design af en kombineret køkken-stue med en bar tæller: valg af layout, stilarter og 70 + ideer til inspiration

Stilfuld køkken-stue design med bar tæller vil spare tid og kræfter under tilrettelæggelsen af ​​møder med venner eller slægtninge, da fraværet af skillevægge i et rummeligt rum ikke forhindrer fri bevægelighed, når der serveres spisebord, serverer retter og cocktails.

Tip! At vælge køkkenets layout, kombineret med stuen, har du brug for udarbejde et design projekt baseret på hver lejers krav og ønsker. I det åbne rum skal placeres detaljer om situationen, der svarer til de æstetiske smag af hvert familiemedlem.

Vælg et layout til køkkenet

Et billede af køkkenets design kombineret med stuen inspirerer storskala lejlighed ombygning, Det er ubelejligt set ud fra ergonomi i rummet, begrænset af partitioner. Før beslutningen om at rive væggene mellem værelserne i lejligheden er nødvendigt koordinere deres handlinger med boliger og kommunale tjenester, Da ødelæggelsen af ​​bærende bærere kan føre til ødelæggelsen af ​​bygningen. Efter at have modtaget en opdateret lejlighedsplan med de ændringer, der afspejles i det tekniske pas, kan du fortsætte med ombygningen af ​​boligen.

1

For at lette efterspørgslen efter den mest hensigtsmæssige planlægningsløsning er det nødvendigt at definere de funktionelle opgaver af køkkenets og stuenes store rum:

 1. For fans at gennemføre kulinariske eksperimenter og overraske med usædvanlige retter, skal lejonens andel af rummet tildeles kokesonen, multifunktionsovn, volumen motorhjelm, bred en kogeplade, professionelle køkkenapparater og stort format bordplader.
 2. Til de beundrere af traditioner til at arrangere familie middage med langsigtede møder og samtaler om den afleverede dag er det vigtigt at være særlig opmærksom tilrettelæggelse af spisesteder - Vælg en behagelig møbler, der giver dig mulighed for at ændre kroppens position.
 3. Til fans af fritid med en bog eller se film er det vigtigt at udstyre en lille hjemmebibliotek med et godt oplyst og praktisk sted til læsning, for cinephiles - at udstede en biograf med et nemt at styre multifunktions multimediesystem.
 4. For dem der ønsker at organisere et hjem, et miniature akvarium eller et motionsrum, er det vigtigt at vælge det rigtige sted for installation i pejsens interiør, akvarium, den svenske mur eller simulator.
Et stilfuldt køkken kombineret med en hyggelig stue

Et stilfuldt køkken kombineret med en hyggelig stue

Facader af køkkenmøbler i grå farve vil bidrage til at understrege den moderne stil

Facader af køkkenmøbler i grå farve understreger effektivt stilen i Contemporary

Køkken Studio med en bar tæller og en hyggelig stue skal tilfredsstille de personlige krav hver lejer af lejligheden, for at give al komfort. Et åbent udformning af et hus eller en lejlighed skal give mulighed for, at husstandsmedlemmerne går i pension i området med personlig komfort til enhver tid. Derfor er det yderst vigtigt at tænke på at installere kompakte partitioner, glasdøre eller brug dekorative skærme på hjul.

Tip! Mobile partitioner vil give dig mulighed for at gå på pension og afskaffe dig selv fra andre til enhver tid. Foldningsskærme tager ikke meget plads i rummet og giver dig mulighed for hurtigt at organisere en zone med personlig komfort i et åbent køkken / stue.

Små skillevægge til adskillelse af madlavningsområdet

Små skillevægge til adskillelse af madlavningsområdet

Stil og design ideer til køkken-stuen

Design og foto stilfuldt indrettede lejligheder med et layout af en studie model så forskellige i form af design, hvilket er yderst vanskeligt at stoppe valget på en bestemt mulighed. Usædvanlige ideer af ærværdige designere vil hjælpe dig med at vælge det optimale køkken indretning med en bar tæller:

minimalisme

I rummet med funktioner minimalisme alle detaljer i miljøet skal udføre en vis funktion: ansvarlig for organiseringen af ​​spisepladsen, et praktisk sted til madlavning og rekreation.

Tip! Bar tæller i indvendig i et minimalistisk køkken-stuen kan samtidig udføre flere husstandsopgaver - at fungere som opbevaring af retter og spisebord. For at gøre dette skal du vælge en model med en erstatning udstyret med rummelig curbstones eller skuffer.

For at omslutte en multifunktionsstangstæller er det nødvendigt lakonisk barstole fra transparente polymerer. Et sådant møbelsæt vil spare plads ved ikke at udstyre spisepladsen. Den organiske tilsætning af kompakte møbler vil være køkken sæt og moderne indlejret teknologi.

I det åbne rum i gæstområdet vil det ligge organisk lige sofaer med en polstring, der minder om teksturerne af facaderne på headsettet og bordplader af baren.

Glas møbler ben vil bidrage til at gøre rummet meget mere rummeligt

Glasmøbelben gør visuelt rummet mere rummeligt

Køkkenindretning med en bar i minimalistisk stil

Køkkenindretning med en bar i minimalistisk stil

hems

I køkken-stuen, viser æstetik på loftet, Velkommen installation af ikke-trivielle indvendige elementer og panorama glas. Det åbne layout imponerer mest på denne frihedsbevidste retning af design. Industrielle urbanisme præsenteret af murstensvægge, indrammede udluftningsrør, organisk resonerer med de anvendte symboler af komfort - en gas pejs og læder lænestole, installeret i stuen.

Ideen! Som funktionsområde separatorer til køkken i loft stil Spiraltrapperne og betonsøjlerne med ru trim kan virke.

Valget af en hems, at en stor del af lokalerne skal bruges til indretning af private og gæst rekreation, præsenteret i form af multi-sofaer med regelmæssig geometrisk form, usædvanlige butikker med højryggede, polstrede rattan eller dekorative ledninger.

moderne

Lille køkken, kombineret med en stue i en ånd af art nouveau giver dig mulighed for at implementere enhver kreativ designløsning, uanset om det er installation ophængt køkkenhovedtelefon med belysning, bar tæller med et akvarium indbygget i kælderen eller suspenderet fra loftet stol i form af en halvkugle. Moderne glæder sig over brugen af ​​ikke-trivielle møbler, nyheder af maskiner og efterbehandling materialer.

Tip! For at spare plads i køkkenområdet er det umagen værd at installere en to-niveau bar tæller med en indtrækbar bordplade, der tjener som spisebord.

I stuen er det tilrådeligt at installere en kompakt sofa gruppe med indbyggede hylder, et bladkiosk, et foldebord til bekvemmelighed for at spise mad foran tv'et eller placere gadgets.

For at implementere den oprindelige planlægningsløsning skal du vurdere de tekniske muligheder i rummet med rimelighed, da volumenmøblerne og inventar vil se luridly i et lille køkken-stue, og kompakt teknologi vil gå tabt i det store format af det indre af et stort rum. Forholdet mellem køkkenområdet kombineret med stuen er vigtigt at observere, når designen udformes.

Det er sundt at vurdere udseendet af boliger til personlige ideer og ønsker. 3D-visualisering af interiøret vil hjælpe, som du kan skabe dig selv i en af ​​de nemme at klare indretningsprogrammer - PRO100, Google Sketchup eller Sweet Home 3D.

Tip! For at bestemme den optimale indretningsindstilling, farvepalet, efterbehandling, drapering og indretning af køkken-stuen er du nødt til at lave flere modeller af 3D-visualisering af interiøret. Ved sammenligning af variationer i boligarrangementer er det muligt at identificere mangler rettidigt, foretage tilpasninger og identificere fordele ved et designprojekt.

Reglerne for zoneinddeling plads køkken og stue

Et stort og lille køkken med en bar tæller er utænkelig uden at dele rummet i funktionelle områder. Som begrænsere til et sted til madlavning, mad, en repræsentativ og privat loungeområde kan gøre møbler, indretning og tekstiler, efterbehandling materialer og belysningsudstyr.

Barstativet er indstillet på grænselinjen mellem madlavningsområdet og spiseplads. Ovenfor er det nødvendigt at installere en serie belysningsudstyr med nuancer af langstrakt form. Arbejdspladsens kulinariske skal være godt oplyst ved brug af kraftige, lyse lamper.

Bar tæller - en af ​​måderne af zoneinddeling plads

Bar tæller - en af ​​måderne af zoneinddeling plads

Zoning lejlighed studio med forskellige gulvhøjde

Zoning lejlighed studio med forskellige gulvhøjde

Spisepladsen kan skelnes ved at placere på det hævede gulvniveau. Et gulv på to plan er en fælles teknik til modellering af et tredimensionelt rum. Forskellige niveauer af gulvet er trimmet i forskellige farver gulvbelægninger at visualisere pladsen til et måltid

Tip! Adskil spisepladsen fra madlavningsområdet ved at bruge en kompakt skillevæg af gennemsigtig plastik i form af reoler. På hylderne organisk vil der være en sightseeing samling af retter eller stilfulde genstande af indretning: vaser, konfekture eller lysestager.

Stue fra køkkenet kan adskilles ved hjælp af installationer af alsidig belysning. I kogezonen er intensiv og smalbelyst lys velkommen og på steder til hvile - dæmpet og spredt. Faktisk, som en rumseparator, brug arch installation, Det valgte designkoncept.

I den moderne køkken-stue er det hensigtsmæssigt at installere en gipsplankboks med indbyggede LED-lamper og i værelser med æstetik kolonistil, vintage eller Provence - Smedede konstruktioner, indviklet krøllede stueplanter.

En anden finish af loftet i køkkenet og stuen vil hjælpe visuelt adskille dem fra hinanden

En anden finish af loftet i køkkenet og stuen vil hjælpe visuelt adskille dem fra hinanden

Tip! Til rumszoneinddeling er overordnede interiørelementer, der udfører en ergonomisk eller æstetisk funktion, fremragende. I rollen som modelleringsværktøjet kan ikke kun komme en bar tæller eller en glas partition, men også blomsterstativ, bogreol og endda et flygel med banketter.

Køkken design med en bar tæller: ekspertrådgivning om indretning

Design af en kombineret køkken-stue med en bar tæller: valg af layout, stilarter og 70 + ideer til inspiration

Udvælgelse af et barstativ, køkken sæt, sofa og spisestue gruppe - en vigtig fase af arrangementet af køkkenet, kombineret med stuen. Fra møblerne afhænger direkte af følelsen af ​​komfort i et åbent rum. Derfor er det vigtigt at overveje de vigtigste kriterier for valg af møbler og efterbehandling materialer:

 1. Døre og skuffer af køkkenaggregater skal udstyres med dørlukkere af høj kvalitet med rullestyringer, der er ansvarlige for den stille drift af møbeldele. Spørgsmålet om lydisolering er yderst vigtigt for køkken-stuer af en studietype.
 2. Udstødningen skal være udstyret med en motor med høj effekt, da luftstrømmen i rummet afhænger af dens gennemstrømning. Det skal perfekt isolere duften, der kommer fra forskellige retter under madlavning.
 3. Gulvbelægninger skal have en høj grad af styrke og holdbarhed. I køkkenområdet er det nødvendigt at polere gulvet fliser eller vandtæt linoleum, og i stuen kan du bruge belægningerne i formularen parket, laminat eller tæppe.
 4. Møbelbelægning af møbler bør ikke absorbere de omkringliggende lugt og kræver en delikat pleje.
 5. For nemheds skyld med bevægelse af møbler på en forudsætning uden vægge er det nødvendigt at give præference sofabord, stole, sofaer og piedestaller på hjul med propper.

De fleste af de billeder, der viser ikke-trivielle designløsninger til arrangementet af åbne lejligheder, er repræsenteret af moderne køkken-stuer. Hyggelige værelser, indrettet med ergonomiske møbler, færdige med dekorative gips, gips vægpaneler med en usædvanlig indretning og andre moderne efterbehandling materialer - alt dette får beundrende seere et uimodståeligt ønske om at arrangere en kardinal ombygning i huset.

Lovers of Space vil sætte pris på følelsen af ​​frihed i køkkenets indre kombineret med stuen. At leve i den samme små lejligheder for evigt glemme ubehag oplevet i værelser med beskeden størrelse af området. I åbent køkken ændres opfattelsen af ​​miljøet fuldstændigt. Det er bekvemt set ud fra ergonomi af rummet, så meget som muligt, mættet med naturligt lys og frisk luft.

Kombineret spisestue og madlavning med to-bord i et lille køkken

Kombineret spisestue og madlavning med to-bord i et lille køkken

1