Et sofabord med egne hænder: en trin-for-trin instruktion og 50 inspirerende ideer til design

Sofabord med egne hænder i loftet stil

Sofabord med egne hænder i loftet stil

Kan du lide designer ting, men suk med frustration, kigger på de prismærker, der dekorerer dem i butikkerne? Prøv at blive designer selv. Tror du det er svært? Intet af den slags! Efter instruktionerne kan du nemt oprette egne hænder original møbel fra improviserede materialer. Og vi foreslår at starte med et sofabord - et så ukompliceret, men meget vigtigt emne møbler. Tro mig, ved dette bord vil du gerne give te til dine gæster, som vil beundre dine evner. Desuden fylder du bogstaveligt ved at oprette et sofabord med egne hænder hus varme og sæt et stykke af din sjæl ind i det. Så det er absolut et forsøg værd.

  • Sofabord med egne hænder i marine stil
  • Bordtaske til rejsende
  • Bord af logfiler til naturens kendetegnere
  • Originalbord af paller
  • Bord fra skuffer
Original sofabord fra en gammel kuffert

Original sofabord fra en gammel kuffert

Et lille sofabord af brædder

Et lille sofabord af brædder

Sofabord på hjul med egne hænder

Sofabord på hjul med egne hænder

Selv fra et gammelt batteri kan du lave et lille sofabord

Selv fra et gammelt batteri kan du lave et lille sofabord

Sofabord med egne hænder i marine stil

 

Sofabord med egne hænder i marine stil

Sofabord med egne hænder i marine stil

Ideen i stil med "romantisk". Hele året rundt, nipper til din yndlingsdrink ved dette bord, vil du huske det varme hav, kærlig surf og månelyset sti. "hav»Et bord er en ømhed, raffinement og originalitet i hjertet af dit hjem.

Hvordan laver man?

1. Tag det gamle vinduesramme og ryd det af støv og snavs. Hvis den forrige glas knæk, indsæt en ny, og slip derefter af det gamle lag maling og sand overfladen. Derefter fjernes metalhjørnerne, som desuden fastsætter detaljerne ramme.

2. Dækk rammen hvid emalje eller akrylmaling. Hvis valgt akrylmaling, efter tørring, behandle det med sandpapir til træ stod ud - så bordet vil se ud den gamle, hvilket ville give det en karakteristisk elegant look. Du kan også bruge to farver, vælge en hvid-blå rækkevidde. Først måles rammen med blå maling, og efter tørring af det første lag - dække med hvidt. Når det andet lag tørrer, gnid det med et sandpapir - så fra den hvide maling vil den blå udføre.

3. Lav benene til bordet. For at gøre dette skal du tage en skæring og skære den i 4 lige dele (hver ca. 34 cm), og derefter gå på dem med sandpapir for at fjerne alt grovhed.

4. Skær derefter trimmen på møbelbrættet eller brættet af samme bredde som rammen og ca. 8 cm i længden, hvorefter det er nødvendigt at behandle fodbaser med sandpapiret.

Processen med at lave et sofabord

Processen med at lave et sofabord

5. Nu skal hvert stykke bores på 4 pladser. Præcemærke, og derefter bore et hul, der er designet til at fastgøre foden, samt en mere - på et hvilket som helst passende sted - for at sikre benene mere pålidelige.

6. Derefter skal du ved hjælp af en lang skrue vedlægge hvert ben på bunden.

1

7. Fastgør benene til rammen ved hjælp af selvskærende skruer. Snedker- - en slags "kasse", som bliver nødt til at tilføje op alle resten importeres fra havet gaver - den forreste del af rammen, der står på ben, vil blive konfronteret med den etage, ned.

Lav et sofabord på benene

Lav et sofabord på benene

8. Nu skal du have et hårdt tynd reb, som skal flette hvert ben. Fastgør rebet ved hjælp af en klæbemiddelpistol.

9. Nu skal du vaske og affedt glasset på begge sider. Næste - hente og arrangere glaset "skaldyr". Læg dem ud, så det ser ud som om de er skødesløst spredte og samtidig flyder fra et hjørne af bordet til det andet - og antallet af dem skal gradvist komme til intet. Nu skal du vedhæfte hvert element med en to-komponent transparent lim. I dette tilfælde bør de marine elementer ikke stikke over kanterne af den flade "boks".

10. Du skal bestille glas i glasværket, hvis tykkelse er 4 mm. Glasets størrelse skal være sådan, at den kan dække "boksen" på baggrund af rammen. Samtidig skal der på hver side være 1,5-2 cm rammer. I værkstedet skal du bede om, at glasets kanter behandles og bores i hullerne 4 mm i diameter. Glaset skal tørres og dækkes med et bord. Skær pakningerne, der ligger under skiverne, af huden eller fint gummi. Fastgør glaset med skruer. Skru dem forsigtigt, så glasset ikke knækker.

11. Tag et groft tykt reb og lav en loop i den ene ende, hvilket svarer til halvdelen af ​​bordets længde. Ved hjælp af en limpistol limes tovet foldet to gange fra midten af ​​bordets lange side til kanten. Sløjfen selv (ca. 12-15 cm) bør ikke limes - den skal være fri, så det kan efterfølgende knytte knuden. "Bypassing" glasets omkreds og skørt alle sine hjørner, fortsæt med at klæbe den lange ende af rebet til det. Når du kommer til sløjfen, skal du træde i enden af ​​rebet ind i det, så du har en knude ud. Nu, at have strækket tovet i modsat retning (fordoblet), er det nødvendigt at klæbe det.

De sidste faser af at lave et sofabord

De sidste faser af at lave et sofabord

12. Dekorer bordets ydre hjørne - på den side, hvor de fleste marine elementer er placeret. Fortsæt sammensætningen ved at placere yderligere detaljer som om de "dræner" fra bordbenet lige under glaspladen.

Udført! Nyd din skabelse og giv glæde til gæsterne!

Bordtaske til rejsende

Klassisk interiør i stuen med et sofabord fra en kuffert

Klassisk interiør i stuen med et sofabord fra en kuffert

En meget original løsning til en gammel favorit kuffert, som jeg så med dig fra andre regioner, og som jeg ikke ønsker at smide ud på grund af minder.

Hvordan laver man?

Først skal du gå til butikken, hvor du skal købe møbler ben (træ eller metal). Hvis du vil lave et mobilt bord - så skal du tage hjulene. Du skal også bruge krydsfiner, skruer og en skruetrækker.

Selv fra en lille kuffert på benene får du et originalt sofabord

Selv fra en lille kuffert på benene får du et originalt sofabord

Nu gør vi mærket på bunden af ​​kufferten til de kommende ben og borer huller. Da vi ikke kan lægge benene på vævet, sætter vi krydsfiner inde i kufferten, gør markeringer på det gennem hullerne og borer det også. Fastgør nu bunden af ​​kuffertens fastgørelse og fastgør benene. Ved hjælp af varm lim limer du filten i kufferten.

For at give bordet et originalt udseende, der minder om fjerntliggende rejser, kan du dekorere det med klistermærker i form af frimærker eller dekorere det efter eget valg.

Det er det - et usædvanligt sofabord er klar! I øvrigt er mulighederne for at konvertere kufferter til tabeller enorme: ved at vælge benene til din smag kan du lave et bord i stil retro eller klassisk. Det er muligt ikke at fastgøre benene, hvis du har en massiv kuffert - det vil se virkelig utroligt: ​​denne tabel vil bringe til det indre en følelse af eventyr og eventyr, ånden i rejser og fjerne lande ukendt.

Bord af logfiler til naturens kendetegnere

Denne bord passer harmonisk ind i interiøret have eller et landhus - Varmt og naturligt, det vil altid fremkalde stemningen ved aftenen, hvor alt er mættet med ro, sangfugle og duften af ​​naturen. At lave sådan et mirakelbord er også ret simpelt.

Vi tager træbjælker (i dette tilfælde birk) af samme højde og bredde, kun 32 stykker. Også nødt til at tage basen til bordet, ben (4 stykker), kitt i træets træ, skruetrækker og lim, designet til træoverflader.

Sofabord af logs på hjul

Sofabord af logs på hjul

Processen med at lave et sofabord fra logs

Processen med at lave et sofabord fra logs

Først skal du samle basen til bordet, så lim træbjælkerne langs omkredsen og midten til at sy med pap. Derefter skruer benene til bunden. Lim derefter til den indvendige overflade af tynde træ terninger - takket være dette ser det ud til, at bordet er helt træ. Nu tager vi kittet og forsigtigt lukker alle hulrummet op, så gnider vi det for at skabe en absolut flad overflade. Voila! Nu er du ejer af et usædvanligt bord, som bliver højdepunktet for din interiør.

Hvis ideen passer dig, kan du i henhold til denne ordning oprette andre tabeller, f.eks. I stedet for søjler. For at oprette et sådant bord skal du tage en krydsfinerboks, malet sort Maling, hvis størrelse er 40x40x60 cm (eller en anden størrelse efter eget valg).

Til limning af rammen tager vi grene, hvorfra vi først fjerner den løst klæbende bark (gør dette ved hjælp af nazhdachki). Hvad er rækkefølgen af ​​limning: Lim først grenene på bordets lange side, og efter - vi vælger træ dør og ligesom mosaik, læg dem på rækken. Pladens tykkelse skal være ca. 1 cm, de kan skæres af en parket eller cirkelsav. Og til sidst - installer glasset, som vil være bordpladen. Hvis det ønskes, kan det gøres mobilt ved at skrue hjulstøttene på bordet.

Sofabord med egne hænder fra tømmerhuset

Sofabord med egne hænder fra tømmerhuset

Sofabord af logs er ideel til sommerhuse

Sofabord af logs er ideel til sommerhuse

Den mest enkle variant af et sofabord fra et tømmerhus

Den mest enkle variant af et sofabord fra et tømmerhus

Med samme teknologi kan du oprette mange flere usædvanlige møbler. Du kan lægge grene vandret og så får du et vidunderligt bord. Det ser ud til, at disse møbler ikke kun er originale, men også utrolig stilfulde.

Originalbord af paller

Ideen der kom til en persons sind er virkelig geni. Det ser ud til at du kan komme op med paller, som sikkert ligger på hver dacha? Og gøre dem til et meget bekvemt og funktionelt element i interiøret.

Sofabord fra paller i den moderne stue

Sofabord fra paller i den moderne stue

Sofabordet af paller, der er malet i hvidt, vil se temmelig stilfuldt ud

Sofabordet af paller, der er malet i hvidt, vil se temmelig stilfuldt ud

Varianter af sofabord fra paller

Varianter af sofabord fra paller

Hvordan laver man?

Til at begynde, samle alle de nødvendige værktøjer til dine ideer: han panorere, bore, klemme, hammer, skruer, søm aftrækker, lim til træ, hjul, sæbe, en primer, en skruetrækker. Derudover skal du tage pensler, en petal børste-dyse med en slibende bunke til en boring, en lak og en farveløs primer.

Faser af at lave et sofabord fra paller med egne hænder

Faser af at lave et sofabord fra paller med egne hænder

Først og fremmest er det nødvendigt at tage en boremaskine med en dyse designet til træforarbejdning, og rengør den overflade af pladerne fra forurening. Nu skal du forsigtigt demontere den polerede dropbakke. Lidt slå ud med en stor hammer rustne negle og forsigtigt trække dem ud med en neglepistol. Broken stykker af plader lim med lim til træ. På dette tidspunkt vil klemmer være nødvendige. De skal forsigtigt holde brædderne og vente, indtil de tørrer ud.

Nu skal de dele, der er tilberedt til bordpladen, være fastspændt og limet på bagsiden, derefter fastspændt med klemmer og vente, indtil de tørrer ud.

Sofabord fra paller

Sofabord fra paller

Derefter dække bordet med en farveløs primer, og derefter med en lak. Derefter, fra bagsiden af ​​bordet, markér skruerne for at fastgøre hjulene. Bor huller til fastgørelsesanordningerne med en boremaskine. For at skruerne let skal passe ind i træet, så sæbe dem med sæbe. Ved hjælp af en spaltetast kan du hurtigt og bekvemt stramme skruerne med et sekskanthoved.

Et stilfuldt, kompakt og ret funktionelt bord er klar!

Foto-instruktion til at lave et sofabord fra paller

Fotoinstruktion på fremstilling af et sofabord fra en palle

Bord fra skuffer

En anden original ide fascinerer med sin enkelhed og overraskelse - vel, hvem ville have troet at bygge et bord af kasser? Men det kom, og nu kan du selv skabe et så usædvanligt stykke interiør derhjemme. Sikkert vil du selv være glad, og dine gæster vil sætte pris på originaliteten af ​​denne ide med værdighed.

Det er også interessant at se på et sofabord fra kasser

Det er også interessant at se på et sofabord fra kasser

Hvordan laver man?

Tage 4 trækasser, sandpapir, søm c vandbaseret rulle og pensel, kedeligt maskine, 10 mm plade af krydsfiner, lim PVA, 4 hjul og skruer.

Processen med at lave et sofabord fra bokse

Processen med at lave et sofabord fra bokse

Først skal du male bokse og dække dem med lak. Brug derefter en boremaskine med et stop for at lave huller på enderne af skufferne. Ved hjælp af lim til træ, skal du fastgøre dowels på fastgørelsesstedene og tilslut kasserne med hinanden. Fastgør hjulene til pladen af ​​krydsfiner, og fastgør derefter pladen til skufferne med skruer. Bordet er klar!

Sådanne usædvanlige ting kan skabes af ganske almindelige materialer. Har en fantasi og et ønske om originalitet og komfort i dit hjem, kan du nemt udføre mirakler. Kig rundt: måske har det gamle vinduesramme enhver chance for at blive et interessant element i interiøret?

Og måske en stor træspole fra et industrielt kabel, der kan blive et elegant møbel?

Sofabord fra en stor træspole

Sofabord fra en stor træspole

Den originale version af et sofabord fremstillet af et dæk

Den originale version af et sofabord fremstillet af et dæk

Tro mig, der er mange ting omkring os, der kan omdanne til noget helt unikt og værdifuldt. Bare se på dem lidt fra en anden vinkel ��

1