Design av kaffehus: En översikt över mysiga interiörer för äkta gourmander och kaffebryggare

Design av kaffehus: En översikt över mysiga interiörer för äkta gourmander och kaffebryggare

Modernt ljust kaffehus med små runda bord

En modern lätt kaffebar med liten rundabord

Kaféernas utformning utgör bilden av anläggningarna och ger möjlighet för kaffeländare att absorbera läckra varma drinkar i en mysig atmosfär. Vad kan vara bättre än att börja dagen med en kopp din favorit espresso eller latte på ett café, där luften är ordentligt genomsyrad med doften av krossade kaffebönor, insinuera surr kaffemaskiner och en icke-trivial inredning inspirerar en fruktbar verksamhet?

innehåll:

 • Principer för kaffebutikutrustning
 • Klassisk inuti kaffebryggan
 • Inredning av kaffebrygga i Provence-stil
 • Inredning av kaffebrygga med estetik av moderna designtrender  
 • Idéer av kult inredare
Ett litet kaffehus i loftstilen

Ett litet kaffehus i loft stil

Vackert och ovanligt inredningsdesign av kaffebryggan

Vackert och ovanligt inredningsdesign av kaffebryggan

Modern inredning av kaféhuset

Modern inredning av kaféhuset

Lyxigt träinteriör i kaffebryggan kommer inte att lämna dig likgiltig

Lyxigt träinteriör i kaffebryggan kommer inte att lämna dig likgiltig

Enkelt men intressant design av ett litet kaffebolag

Enkelt men intressant design av ett litet kaffebolag

Principer för kaffebutikutrustning

För att skapa en atmosfär i institutionen, som måste vila med en kopp kaffe är det viktigt att fokusera på planering, zonplanering och skapa en komfortzon för varje besökare. Därför är det lämpligt att använda följande designlösningar:

 1. upprätta panoramabelysning, En vy över det attraktiva urbana landskapet. Faktiskt dekorera territoriet intill institutionen, spektakulära dekorationer - badkar med exotiska växter, golvlampor konvolverad form, blomkrukor med blommor, dekorativa figurer från keramik. Panoramautsikt gör det möjligt att inte bara titta på förbipasserande, utan också fylla kaffebaren med rikligt naturligt ljus, vilket kommer att bidra till den visuella expansionen av små rum.
 2. Placera matsalgrupper på avstånd från varandra. För fri kommunikation och skapa en komfortzon, kan du att dela upp matsalarna genom skiljeväggar, ekologiskt eko med typ av dekoration av väggar, dörr eller fönsteröppningar.
 3. Organisera belysning med möjlighet att justera besökare. Lampor som kan fungera i lägen med olika belysningsintensitet, med fjärrkontroll gör att kunderna kan skapa sina egna Optimal belysningsscenarier ovanför din placering. Lovers läsa en bok eller en kopp kaffe tidningar kan etablera en mycket riktat ljus ovanför tabellen, och de som bestämmer sig för att tala tete-a-tete med svag belysning, kommer att kunna skapa en isolerad romantisk miljö på ett kafé.
 4. Skapa ett interiör för en viss kategori av besökare. I närheten av anläggningen med affärscentret kommer majoriteten av kunderna att vara anställda i närliggande kontor, och om de finns i köpcentret - kunder i butiker och salonger. Därför bör stilvektorn riktas mot den lämpliga tematiska utformningen av kaffekammarens inre skal. Klassiker av den interna genren, som används för att dekorera institutionen, kommer att tillfredsställa den estetiska smaken hos kontorsanställda som har möjlighet att koppla av från monotont färdiga arbetsrum.
 5. I kaféer i närheten av shopping- eller nöjescenter måste ett barnrum nödvändigtvis vara utrustat och möbler för förskolebarn borde vara tillgängliga. För en familjesemester i en positiv miljö, kaffehus med väggar inredda skiffer, ljusa bokstäver och färgglada bilder. Den positiva stämningen i institutionen kan skapa möbler med ljust klädsel på en neutral bakgrund av väggarna, färdig med en färgfärg av en diskret färg.
 6. Välj möbler och ytbehandling med utmärkt prestanda. Bord, fåtöljer, soffor, bar och stolar, golvbeläggningar, dörrar med en hög grad av slitstyrka under lång tid, kommer inte att förlora sitt ursprungliga utseende, trots att företaget har hög närvaro.
Loft stil i designen av kaffebrygga

Loft stil i designen av kaffebrygga

Mjuka fåtöljer och golvlampor lägger hygien till det inre av kaffebryggan

Mjuka stolar och golvlampor lägger hygien till interiören i kaffebryggan

Traditionellt kaffehus med tonvikt på retrostil

Traditionellt kaffehus med tonvikt på retrostil

Tips! För att skapa en minnesvärd bild av inredningen i ett kafé, är det inte nödvändigt att använda dyra dekorationer, möbler eller inredning. Originalutrustning kan utrustas med en hemlagad möbler från träpallar, lampor med färgglada nyanser skapas från tråd och färgglada trådar, Stå för meny, servetter eller tandpetare av trä, dekorerad med tematiska bilder i pyrography teknik. Originala inredningsdetaljer skapar en unik atmosfär i kaffebryggan, fyller den med anteckningar av raffinerad enkelhet och äkta naturlighet.

Ett intressant belysningsalternativ för ett litet kaffehus

Ett intressant belysningsalternativ för ett litet kaffehus

Vackert modernt interiör med svarta väggar och små bilder i guldramar

Vackert modernt interiör med svarta väggar och små bilder i guldramar

Skandinavisk stil i kaffebryggans design

Skandinavisk stil i utformningen av kaffebrygga

Klassisk inuti kaffebryggan

Inredningen av interiören i kaffebyggnader kan utföras i genren av en stilistisk trend, oavsett om det är en strikt klassisk eller hemliknande chic chic. Klassisk inredningsstil, möblerad med bord av värdefullt trä, soffor med läderklädsel Capito avdragare eller Bentwood stolar med hög rygg, skapa elitistisk miljö där affärspartners kan fortsätta att äta och affärskommunikation i ett informellt samtal bortom de typiska konferensrum.

Klassisk stil i designen av kaffebrygga med element av moderna

Klassisk stil i utformningen av ett kaffehus med inslag av moderna shobby-chic

Till klassikerna av design av kaffebostäder är det möjligt att bära en träpanel

Till klassikerna av design av kaffebostäder är det möjligt att bära en träpanel

Beige och gråa mjuka fåtöljer i det svarta och vita interiören i kaffebryggan

Beige och gråa mjuka fåtöljer i det svarta och vita interiören i kaffebryggan

Klassikerna välkomnar de lakoniska formerna av detaljerna i situationen, den fasthållna färgpalett, den mufflade belysningen och det manlignande utseendet i möbler, textilier och några tillbehör. Det klassiskt inredda kaffebostrets främsta estetiska landmärke kan vara dominerande av utsökta tyger i inredningen: sammet gardiner, glänsande i ljuset, dukar från damask silke, ullmattor - allt detta förkroppsligar kanonerna i det sviktande designkonceptet.

Ekologiskt kaffe i det inre ser snöiga elit presentation av mosse ek med roterande runt sin egen axel glashyllor, vilket visar de olika kaffe eller desserter.

Snidade möbler i det klassiska interiören i kaffebryggan

Snidade möbler i det klassiska interiören i kaffebryggan

Rund mjuk soffa med ett litet bord i mitten och en vacker utsikt från fönstret

Rund mjuk soffa med ett litet bord i mitten och en vacker utsikt från fönstret

Ett litet kaffehus i klassisk miljö

Ett litet kaffehus i klassisk miljö

Kaffehusets inre i Provence stil

Olive förfining, impregnerade med romantiken, i det inre av kaféet är unikt nödvändigt att smaka älskande par och par som föredrar att organisera möten i skolor, påminner visuellt av den ovanliga färgning av Frankrike är i luften Kärlek feromoner. För att skapa en lämplig atmosfär måste du välja:

 • material av ljus eller pastellfärger;
 • vitkalkade möbler med tydliga tecken på åldrande;
 • tappning lampor med smidda lampskärmar;
 • målningar och paneler som visar Medelhavet eller Eiffeltornet.
 • keramiska vaser och blomkrukor med bild lavendel.
Vacker Provence i utformningen av kaféet

Vacker Provence i utformningen av kaféet

Franskt land i inredningen av ett kafé

Franska land i det inre av kaffebrygga

Nödvändigt i kaffet huset måste vara närvarande gamla bufféer med sällsynta kaffesatser från högkvalitativt porslin. Heminredning kan påminna besökare om episoder från barndomen, när en omtänksam mormor vid te-bord satt en samovar på bordet och hällde te åt gästerna i en samlingsservice. Gammalt bestick, rätter från loppmarknaden, konstgjorda servetter och varmvattenflaskor på vattenkokare skapar lämplig provensalsk entourage i kaffebutiker.

Tips! Provence kännetecknas av ett överflöd av blommor och dekorativa föremål av naturmaterial. Därför måste den provensalska estetiken representeras av många panel med herbarier gjorda av torkade kvistar av lavendel, möbler med klädsel, dekorerade med blommiga tryck. Faktiskt dekorera lokalerna i kaféer av olika kompositioner, utförda i topiarytekniken med användning av kaffebönor. Det kan vara träd med en sfärisk krona, koppar och fat, jordklot, hjärtan och andra kompositioner, färdiga med kaffebönor.

Varm och mysig inredning i kaffebryggan i Provence

Varm och mysig inredning i kaffebryggan i Provence

Kaffehus i stil med en cheby-chic

Kaffehus i stil med en cheby-chic

Modernistiskt kombinerat med en provence i utformningen av kaffebrygga

Modernt, kombinerat med en provence i kaffebryggans design

Inredning av kaffebrygga med estetik av moderna designtrender

modern och Contemporary - Newfangled riktningar för inredning, som ofta finns i kaffebutiker. Begreppen av dessa interna genrer välkomnar skapandet av fantastiska konstobjekt, fascinerande kreativ kreativitet hos författarna till designprojekt. Påminner om den ursprungliga konstruktionen av den inre kompositionen kan bestå av unika detaljer om situationen:

 • intrikata ljusinstallationer, presenterade som en uppsättning uppåtvända kaffekoppar och dessertskedar;
 • ljusa ramlösa fåtöljer;
 • låga bord med en intressant form av en understruktur i form av en fjäder eller med en genomskinlig bordsskiva med mångfärgade impregneringar i form av kaffebönor;
 • halvcirkelformig, asymmetrisk eller krökt väggpaneler;
 • uppsättningar av icke-triviala redskap med positiva inskriptioner;
 • hyllor, frestas att banker med kaffebönor av olika sorter, torkad frukt eller dekorativa flaskor fyllda med flera lager färgat salt, hirs, olika typer av pepparkorn, frukter eller grönsaker, dränkt specialiserade konserveringsmedel, skapa en realistisk hemmiljö i institutionen.
En elegant och modern svartvit design av ett litet kaffebolag

En elegant och modern svartvit design av ett litet kaffebolag

Skandinavisk stil i kaffebryggans design

Skandinavisk stil i kaffebryggans design

Kaffehus i fusionstil

Kaffehus i fusionstil

för väggbehandling Du kan använda grafit färg eller väggpaneler imitera beläggning skiffer, där medlemmar av personalen kommer att skriva på menyn, kunder och besökare kommer att kunna visa konstnärlig förmåga. I mode är trendlettering inredningen av monokromatiska mörka väggar med vita eller flerfärgade kritor. Vackra kalligrafi på väggarna i institutioner alla typer av kaffedrinkar kan skrivas, intressanta fakta om kaféer, kreativa slagord och andra inskriptioner.

Kaffehus i loftstil med ovanlig belysning

Kaffehus i loftstil med ovanlig belysning

För utformningen av moderna kaffebryggare kan komma helt olika, även ibland oförenliga saker

För utformningen av moderna kaffebryggare kan komma helt olika, även ibland oförenliga saker

Mjuka kuddar vid fönstret och en tegelvägg - det här är ett bra alternativ för att dekorera ett litet kaffehus i loftstilen

Mjuka kuddar vid fönstret och tegelvägg Detta är ett bra alternativ för utformningen av ett litet kaffehus i loftstilen

1

Njuta av smaken av smaksatt iced USA eller på institution, fylld med designmöbler och inredning objekt, definitivt vill många förbipasserande som har visat intresse för ljust inredda fasad kaffe. Inredning bör vara en fortsättning på byggnadens utsida. Därför är det viktigt att upprätthålla likformighet i utformningen av det yttre och interiören av anläggningen. Som en länk kan göra färgglada teckningar på de yttre och inre väggarna av institutioner, exekveras i tekniken med graffiti, unika gatlyktor och belysningsutrustning som används för belysningssystemet i hallen. Det kan vara belysningsarmaturer med nyanser, gjord i form av halvor av kaffebönor eller koppar.

Skandinavisk minimalism i utformningen av ett modernt kaffehus

Skandinavisk minimalism i utformningen av ett modernt kaffehus

En intressant dekoration av kaféer kan vara kaffekoppar

En intressant dekoration av kaféer kan vara kaffekoppar

Enkel noggrann inredning i ett kafé kommer att dekorera ovanligt задекорированный ett tak

En ganska enkel inredning i kaffebryggan kommer att dekorera det ovanligt dekorerade taket

Design av kaféhus och idéer av kultinredningsledare

Okonventionella designlösningar i designen av kaféer lockar magnetiskt nyfikna besökare, fascinerad av det informella sättet att avsluta fasaderna. Exempel på kultdekoratorer, som lyckades imponera på världen med skapandet av virtuosiska konstutrymmen, kommer att skapa en speciell utformning av kaffebryggan. Presenterade bilder av originalkompositioner, kanske inspirerar dig att skapa inte mindre effektiv inredning i kaffekammaren.

Som exempel presenteras ett sakkunnigt urval av projekt som sponsras av vinnarna av olika världsutställningar där religiösa representanter för designkonst tar del:

 1. I Panama finns en kaffebar, gjord i eko-stil. Huvuddragen i inredningen är grönytans överflöd, representerad i form av ett träd som växer i mitten av hallen, väggarna, dekorerad med tapeter med en 3D-effekt, imiterar stenar, övervuxna med smaragdmos. Naturliga ämnen fortsätter att vara möbelsatser med böjda ramar, idealiskt trogna kopiering av grenar av träd. Miljö, så nära miljön som möjligt, låter dig ladda den naturliga energin i vila för att koppla av en kopp kaffe.
 2. I ett av affärscentren i Melbourne är ett kaffebolag, utfört i monokroma toner med många LED-installationer som fungerar som ljusa kontaktpunkter. Briljanta konstobjekt presenteras i form av en galax av lampor med asymmetrisk form lampskärmar, ljusa bokstäver och möbler med integrerade LED-element. I en sådan institution uppmuntras besökare inte bara starkt kaffe utan även ljusa installationer med dynamisk visuell effekt.
 3. I Kosovo kan du besöka ett fantastiskt kaffehus, vars hall visuellt liknar en säck där kaffebönor sprids i kaotisk ordning. Halvcirkelformade väggpaneler med sackingstruktur, lampor och bänkskivor i form av halvor av kaffebönor, dekoration av rummet i chokladtoner, utspädd med inredning detaljer med färgen av smält mjölk, skapa en fascinerande aura, kännetecknande för moderna design trender.
Små bilder i svarta ramar ser bra ut i grå-beige design av ett kafé

Små bilder i svarta ramar ser bra ut i grå-beige design av ett kafé

Design av kaffehus: Ventilationsrör på taket tjänar som en extra dekoration i utformningen av ett modernt kaffehus

Ventilationsrör på taket tjänar som en extra dekoration i utformningen av ett modernt kaffehus

Design av mini-coffee houses stylister erbjuder att utrusta med flera sits soffor som ligger längs omkretsen av väggar och kompakta bord av transparent plexiglas eller plast. Mörkens knappt märkbara konturer kommer visuellt att expandera det smala rummet.

En effektiv metod för att modellera liten storlek är spegel takinstallation, väggpaneler eller fasader av väggar med fasettplattor. I ett litet kaffehus, utrustat med ett stort antal spegelelement, är det nödvändigt att placera ljusa accenter, representerade av lakoniska utomhusvaser med dekorativa kvistar eller färgglada soffkuddar. För bekvämligheten att placera besökare i mini-kaféer kan du använda mobila möbler på hjul med stoppar, vilket gör det enkelt att flytta matsalgrupperna enligt antalet kunder. En mängd olika designvarianter skapas för utformning av kaffebostäder, där bilderna kommer att hjälpa till att välja den idealiska stilistiska riktningen och planlösningen.

Håll dig till principerna om ergonomi, vilket gör att skapa bekväma förhållanden för kaffepauser, och med hjälp av kreativa idéer ärevördiga designers kan skapa en unik inre av kafé, laddar ett gott humör, som besökare efter ett besök, definitivt vill komma tillbaka igen och igen.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map