Barbecue voor Dachas: een overzicht van moderne modellen voor de lekkerste en comfortabelste rust

Stijlvolle barbecue voor het geven van een steen

Stijlvolle barbecue gemaakt van steen

Een reis naar de datsja is niet alleen een verademing en de mogelijkheid om te ontspannen na een week hard werken of zelfs een hele vakantie door te brengen. De meeste mensen gaan naar huisje voor een picknick, inclusief koken in brand. Velen geven er de voorkeur aan om een ​​open vuur aan te steken en, zoals ware romantici, naar hem te kijken, liedjes bij hem in de buurt te zingen en shish kebabs op houtskool te koken. Moderne technologieën zijn echter ver vooruitgegaan en bieden amateurs van comfort en gemak barbecue-grill voor zomerresidentie. Overweeg de subtiliteiten van de keuze van ontwerpen en hun belangrijkste voordelen.

inhoud:

 • Voordelen van de constructie voor shish kebabs
 • Kenmerken van de keuze van het product: waar u op moet letten
 • Rassen van barbecueroosters, opties en opties
Stijlvolle en massieve barbecue voor moderne huisjes

Stijlvolle massieve barbecue voor een moderne datsja

Stationaire barbecue voor zomerhuisjes

Stationaire barbecue voor zomerhuisjes

Modern prieel voor een zomerhuis met een ingebouwde barbecue

Modern zomerhuisje met ingebouwde barbecue

De voordelen van de techniek, die koken op open vuur mogelijk maakt, liggen voor de hand. Ten eerste gaan ze gepaard met een hoge snelheid van koken: het kost drie keer minder tijd dan koken in andere omstandigheden. Ten tweede hebben gekookte gerechten een speciale smaak en smaak. Ten derde behouden de ingrediënten voor het koken hun sappigheid en verliezen ze tegelijkertijd schadelijk voor gezondheidsvet. Ten vierde, een groot voordeel is het behoud van voedingsstoffenproducten.

Voordelen van de constructie voor shish kebabs

In vergelijking met traditionele vuurpotten, die zijn ontworpen voor het bereiden van shish kebab, kunt u met dergelijke grills meer gevarieerde gerechten bereiden. Ze hebben ook andere voordelen die ervoor zorgen dat u snel, efficiënt en heerlijk kunt koken.

 1. Op de traditionele grill is er de mogelijkheid om delicate gerechten te bereiden - vleesproducten, groenten en zelfs ontbijtgranen.
 2. Handige kooktechnieken zullen niet bang zijn dat de ingrediënten naar de kolen zullen vliegen.
 3. Dankzij de grill wordt het mogelijk om relatief grote producten te bereiden, inclusief gegrilde kip.
 4. Het is mogelijk om een ​​verscheidenheid aan brandstoffen te gebruiken, bijvoorbeeld gas.

Als u besluit om een ​​barbecue te kopen voor een datsja, zult u er geen spijt van krijgen, want u krijgt een kans om een ​​geweldige tijd te hebben en tegelijkertijd te genieten van heerlijke gerechten terwijl u in de natuur verblijft.

Jugendstil-art nouveau met dezelfde originele barbecue

Originele barbecuegrill op de datsja in Art Nouveau-stijl

Draagbare barbecue past goed in het interieur van het zomerhuisje

Draagbare barbecue past effectief in het interieur van het zomerhuisje

Met behulp van een gasbarbecue kunt u alle gerechten bereiden

Met behulp van een gasbarbecue kunt u elk gerecht bereiden

Kenmerken van de keuze van het product: waar u op moet letten

Er zijn verschillende criteria waar je op moet letten bij het kiezen van dit structurele element:

 • functionele kenmerken suggereren de berekening van het product voor een gewone grill, roken of koken een heerlijke barbecue;
 • type brandstof voor koken: houdt traditioneel rekening met kolen, hout, gas;
 • kwaliteit van het eindproduct volgens smaakkenmerken. Traditioneel worden bewoners van de zomer begeleid door hun eigen ervaring en feedback van mensen die al dergelijke apparaten bezitten;
 • een factor voor seizoensgebruik die bepaalt of het apparaat het hele jaar door kan worden gebruikt of dat het uitsluitend voor de lente, de zomerperiode is bedoeld. All-season voertuigen hebben een kleine luifel, het verschaffen van bescherming van producten tegen natte neerslag;
Een gezellige landelijke veranda in de stijl van een land met een gasbarbecue

Een gezellige landelijke veranda in de stijl van een land met een gasbarbecue

Mooi prieel in de mediterrane stijl met een barbecue

Mooi prieel in de mediterrane stijl met een barbecue

 • Kenmerken van service: sommige soorten structuren vereisen de noodzaak voor extra reiniging en onderhoud;
 • materiaal voor barbecue-grillen: veel kenmerken van de consument van het eindproduct zijn ervan afhankelijk.

Barbecuegrill voor houtskool is een ideale optie, omdat het voor korte tijd heerlijke gerechten zal krijgen.

Barbecue grill is een onmisbaar ding om te geven

Barbecue biedt de gelegenheid voor een korte tijd om heerlijke gerechten te bereiden

Stijlvol en modern interieur van een kleine villa met een gasbarbecue

Stijlvol, modern interieur van een kleine villa met een gasbarbecue

Barbecue voor zomerhuisjes: variëteiten, opties en opties

Warm seizoen neemt niet alleen een kardinale verandering van de garderobe en het imago, maar ook picknicks in de natuur. In het warme seizoen wil ik meer dagen en avonden met mijn familie doorbrengen - en hoe kan het hier zijn zonder een overdadig feestmaal? Voor de organisatie van dergelijke evenementen is een shish kebab uit groenten of vleesproducten geschikt - het is een kroonschotel van elke tafel. Om uw culinaire kunst te tonen en te demonstreren, kunt u op elk deel van uw tuin, alleen de reeks kenmerken bepalen die een bekwame keuze maken:

1
 1. Als het de speeltuin heeft een open type, draagbare elementen zijn daar perfect voor. Velen van hen zijn licht in gewicht, zodat ze kunnen worden geselecteerd op basis van de grootte van het bedrijf en het gewenste gebied.
 2. Bovendien bestaan ​​stationaire constructies uit het voorzien van extra compartimenten die worden gebruikt voor brandstofopslag. Ze laten je ook tientallen porties tegelijkertijd koken.
 3. Bij gebruik van een grill in een tuinhuisje of in een andere ruimte met een beperking, is het de moeite waard hieraan de voorkeur te geven roosters, die een minimum aan ruimte innemen.

De aankoop van een barbecuegrill op houtskool voor huisjes is een uitstekende oplossing voor diegenen die een geweldige tijd willen hebben en graag heerlijke heerlijke gerechten willen bereiden.

Prieel in de stijl van fusion met een houtgestookte stationaire grill

Prieel in de stijl van fusion met een houtgestookte stationaire grill

Kleine gezellige veranda met ingebouwde barbecue

Kleine gezellige veranda met ingebouwde barbecue

Gasgrills-barbecue - een uitstekende oplossing voor het bereiden van gerechten

Gasgrillgrills - een uitstekende oplossing voor het bereiden van gerechten

Type constructie

Vaak worden installaties gemonteerd in het gebied van open gebieden, dus moet u extra voorzichtig zijn bij het kiezen van het materiaal van de productie:

 • keramiek - milieuvriendelijk materiaal draagt ​​bij tot de volledige bewaring van de basiseigenschappen van levensmiddelen, en helpt tevens om onaangename geurtjes van dampen te voorkomen.
 • Roestvrij staal is de beste optie, maar is niet geschikt voor mensen die belang hechten aan het ideale soort grill: tijdens het gebruik van een deel van een dergelijk ontwerp vervagen, uit het oog verliezen.
 • Geëmailleerde elementen worden als de meest onbetrouwbare beschouwd, omdat de coating snel verslechtert, maar de kosten beschikbaar zijn en bij zeldzaam gebruik van het product kan deze optie aanvaardbaar worden.
 • Gietijzer - het meest duurzame materiaal, gekenmerkt door de eigenschap van duurzaamheid. Op esthetische indicatoren is niet inferieur aan producten van andere materialen.

Welke gasbarbecue voor een door u gekozen dacha ook, u moet zich laten leiden door de parameters en gebruiksdoelen, zodat u de beste optie kunt kiezen en tegelijkertijd de noodzakelijke kwaliteiten en kenmerken van het product behoudt.

Mooie en comfortabele keramische barbecue

Mooie en comfortabele keramische barbecue

Geëmailleerde draagbare barbecue voor zomerhuisjes

Geëmailleerde draagbare barbecue voor zomerhuisjes

Constructies en hun kenmerken

Stationaire grill

Hij is ooit op een specifieke plaats gezet, die voor altijd op hem is gericht. Het is de moeite waard om een ​​geschikt gebied op te pikken in je deel van de stad, waar alle leden van het gezin samenkomen in de weelderige lawaaierige maaltijden. voordelen stationaire barbecue bestaat uit het feit dat het constant op één plaats is, dus het is mogelijk om het in overeenstemming met het omringende landschap te versieren. En als u het hele jaar door een product krijgt, kunt u het hele jaar door genieten van de heerlijke smaak van vers bereide maaltijden.

Opgeschorte grill

Het ontwerp is zo gerangschikt dat de gebruiker aan de zijkanten van het vat aan beide zijden gaten maakt en er vervolgens een ketting doorheen gaat. Traditioneel is een dergelijk ontwerp niet overdraagbaar, hoewel deze mogelijkheid beschikbaar is. Het voordeel is uniforme frituur-, stoof- en rookproducten, dus bereide maaltijden hebben een heerlijke smaak. Hangende barbecueroosters zijn stationair, dus ze kunnen ook worden ontworpen om te omringen landschap en fungeren als een object gevel.

Draagbaar product

Het is een kleine assemblage-eenheid die niet alleen in landelijke omstandigheden kan worden bediend, maar die u ook meeneemt naar de natuur in stedelijke omstandigheden. Het product neemt niet veel ruimte in beslag en maakt het mogelijk om heerlijke gerechten te bereiden. Het voordeel van deze optie is een snelle montage en demontage, zodat u niet hoeft te rommelen voordat u een shish kebab maakt. Dit type constructie kan eenvoudig in de auto worden getransporteerd, omdat het niet veel ruimte inneemt in de bagageruimte. En, indien nodig, kunt u het in uw handen overbrengen - een klein gewicht stelt u in staat om dit zonder veel moeite te doen.

Ingebouwde optie

Dit type product is enorm, dus het belangrijkste pluspunt is het vermogen om veel voedsel te zetten. Ook zijn de voordelen in sterkte, betrouwbaarheid en stabiliteit. Dit ontwerp is traditioneel gebouwd in landelijke omstandigheden en wordt gebruikt voor recreatie van grote bedrijven. De voordelen hiervan zijn dat de installatie niet veel ruimte in beslag neemt en u in staat stelt heerlijke gerechten voor een groot aantal mensen te bereiden.

Openhaard + BBQ

Dit apparaat werkt op het bekende principe van "twee in één". Dergelijke producten zijn vaak ingebouwd prieeltjes, waarin 's avonds de luchttemperatuur een orde van grootte lager wordt. Constructies laten niet alleen toe om op te warmen door het vuur, maar ook om voedsel op de brandstapel te koken.

rokerij

Het product lijkt op een gietijzeren vat met een sluitende structuur. Daaronder kun je eenvoudig een vreugdevuur maken en op de pallet producten voor het koken leggen. Verder beweegt deze pallet naar het gebied van de loop, dat wordt verwarmd vanaf het vuur. In een gesloten container is er een kwalitatieve bereiding van voedsel, in verband waarmee het niet alleen een voortreffelijke smaak verwerft, maar zijn nuttige stoffen behoudt.

Stationair comfortabel, zij het een enorme barbecue met een rokerij

Stationaire massieve grill met rokerij

Classificatie door intern deel

Er zijn een groot aantal verschillende grills, en de meest voorkomende zijn de houtskoolgrill voor dachas. Gasinstallaties worden ook vaak gebruikt.

Gasgrills

Producten die op gas werken, Ze hebben een duidelijk voordeel: talloze mogelijkheden en rijke functionele functies. De kooktemperatuur wordt geregeld door gas naar bepaalde platen met keramische branders te voeren. Een ander voordeel is de hoge verwarmingssnelheid, waarmee u deze of andere gerechten snel kunt bereiden. Het nadeel is dat het voedsel geen intense smaak heeft.

Houtproducten

Dergelijke ontwerpen zijn ideaal om elk vleesproduct te braden. Ze worden ook veel gebruikt voor roken. Het belangrijkste nadeel van producten - de opkomst van roet en vuil na het kookproces.

Een kleine, originele brandhoutgrill

Een kleine grill op het hout

Toscaanse constructie

Het is een speciale draagbare installatie uitgerust met een kleine metalen rooster en uitgerust met benen. Dit type constructie is het eenvoudigst, het wordt veel gebruikt voor het bereiden van een groot aantal gerechten in een open haard.

Elektrisch principe

Er is veel vraag naar dit type installatie. Het werkt volgens het schema van de omgekeerde vuurpot, en de vaat blijft de overeenkomstige sporen. Temperatuurregeling wordt uitgevoerd met behulp van de ingebouwde thermostaat. Het nadeel is dat gekookte gerechten geen unieke smaak van levend vuur hebben.

Dus het kopen van een houtskoolbarbecuegrill voor een datsja zal niet moeilijk zijn. Nadat u het juiste apparaat hebt gekozen, moet u accessoires en speciale onderhoudsproducten kiezen om een ​​lange levensduur te garanderen. Verplichte set omvat traditioneel tangen, lange lucifers, vorken, spatels, briketten. Een competente aanpak bij het kiezen van een apparaat garandeert u een prachtig tijdverdrijf in de natuur en een goed humeur. En u kunt genieten van verse shish kebab of andere producten die in vuur en vlam staan, zelfs het hele jaar door!

Een kleine draagbare houtskoolbarbecue is geschikt voor zowel een datsja als een eenvoudige picknick in de natuur

Een kleine draagbare houtskoolbarbecue is geschikt voor zowel een datsja als een eenvoudige picknick in de natuur

1